Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera primarului Marcel Romanescu, se mută dintr-un loc într-altul, prin Piața Centrală din Tg-Jiu. Dacă la jumătatea lunii iulie, chioșcul fusese amplasat la intrarea în piață, iar după ce presa locală a semnalat faptul că acesta era pozițional în totală discordanță cu celelalte spații comerciale și a remarcat lipsa de reacție a administrației pieței, baraca cu gogoși a dispărut. De două zile însă, aceasta a reapărut, lipită de complexul comercial ”Bianca”, tot pe domeniul public. De altfel, potrivit autorizației de funcționare, chioșcul se poate plimba pe unde vor proprietarii ei, prin municipiul Tg-Jiu, neavând un loc fix, după cum apare pe site-ul primăriei.

Firma Ice Pub Yupy SRL din Telești, și-a amplasat, la jumătatea lunii iulie, un chioșc, în care se vând gogoși, exact la intrarea în Piața Centrală din Tg-Jiu. Societatea îi are ca asociați pe Tomița Mihaela Bob, și pe Alexandru Ion Gorun, care dețin 20%, respectiv 80% din părțile sociale ale firmei. Cei doi sunt copiii Violetei Gorun, una din consilierele angajate la cabinetul primarului Marcel Romanescu.

Ice Pub Yupy SRL a obținut, în data de 17 iulie a.c, de la Serviciul concesionări, aflat sub autoritatea Direcției de Venituri a Primăriei Tg-Jiu, acord de funcționare pentru ”Tonetă gogoșele”, cu program de funcționare 9,00 – 17,00, fără să se specifice, cu exactitate, locația și nici perioada pentru care s-a emis acel acord, după cum apare în datele aflate pe site-ul Primăriei Tg-Jiu.

La scurt timp după ce presa locală a relatat că acel chioșc a apărut lângă scările din piață blocând accesul pe una din părțile laterale a acesteia, fără ca Marian Vîlculescu, șeful Administrației piețelor să obiecteze, taraba cu gogoși a fost ridicată de pe acel loc, semn că amplasarea fusese un pic forțată.
De câteva zile, chioșcul cu gogoșele a reapărut lângă complexul comercial ”Bianca”, tot pe domeniul public, chiar în marginea trotuarului de lângă tarabele ”rușilor” așa cum sunt cunoscuți comercianții de pe acea alee, din zona Pieței Centrale.

Pe lângă statutul privilegiat de consilieră a primarului Romanescu, Violeta Gorun este și secretar general al Organizației de Femei a PNL Gorj, deci colegă de partid cu edilul municipiului Tg-Jiu, așa că își permite să-și mute afacerea unde dorește în acest oraș, atâta vreme cât structurile din cadrul primăriei nu au prevăzut un loc fix în acordul de funcționare.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.