Târgujian PASIONAT de fotografie CÂȘTIGĂTOR al locului I pe zona Olteniei!


Un tânăr din Târgu Jiu se luptă pentru a câștiga locul I pe țară la un concurs ,,Baumit – “Comori Arhitecturale”, destinat pasionaţilor de fotografie, istorie şi cultură arhitecturală. Baumit, organizatorul concursului, invită pe pasionați la această excursie de 100 de ani de cultură a construcţiilor, a căror frumuseţe de altă dată a fost redată şi cu ajutorul materialelor noastre.
Perioada de înscriere la concurs a fost 01 septembrie – 31 octombrie, în care participanții trebuiau să participe cu fotografia uneia dintre cele 80 de clădiri participante. Clădirile participante în concurs au o mare importanţă culturală şi civică în regiunea din care fac parte şi reflectă atât spiritul inovativ al oamenilor care le-au creat, cât şi priceperea de a prelucra, cu imaginaţie şi măiestrie, materiale obişnuite cu tehnici cât mai originale de modelare şi structurare. Prin intermediul acestui concurs, se dorește scoaterea în evidenţă a bogăţiei culturale a faţadelor clădirilor renovate cu produsele Baumit în România şi Republica Moldovă de-a lungul timpului.
Văduva Adelin Ionuț este târgujianul care a participat la concurs cu fotografia Prefecturii din Târgu Jiu, reușind să câștige locul I pe regiunea Olteniei și să se califice în finală. Acum se luptă pentru a câștiga locul I pe țară. Pentru asta are nevoie de votul nostru, al tuturor.
,,După jurizare am reușit să câștigăm locul 1 pe Oltenia și să ne calificăm în FINALĂ! Mulțumim tuturor pentru votul acordat și vă rugăm să ne ajutați să câștigăm și locul 1 pe țară cu un vot aici: https://comoriarhitecturale.ro/voteaza/606 Chiar dacă ați votat în semifinală, trebuie să votați și acum ca să se înregistreze votul și pentru finală! Mulțumim frumos!”, îndeamnă târgujianul.
Premiul cel mare care poate fi câștigat este o dronă Onyx Black.
Loading...

Citește și

Încă trei universități după UCB au luat măsuri contra coronavirus, suspendând cursurile! Carantină impusă studenților veniți din străinătate

Având în vedere actualul context epidemiologic, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face noi precizări anunțând, luni, …

Un comentariu

  1. Bravooo! Felicitari, dragul nostru! Acum i-ai taiat macaroana fetei aleia care pretinde ca ea te-ar fi invatat fotografie. Spre deosebire de aia, tu n-ai furat fotografiile nimanui ca sa te prezinti cu ele la concursuri, expozitii si altele! Rezultatele tale frumoase sunt obtinute prin munca si-atat.
    Oare cum poate spune mimoza de Diana Luca ca te-a invatat ea fotografie, cand ea se lauda cu fotografiile altora, a facut expozitii cu pozele amantului ei, a semnat fotografii pe care nu le-a facut ea si le-a mai si pus pe internet…
    Bravo tie si rusine ei! Te votam in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.