Târgujianca Morena despre relația cu Tom Boxer: „Trăim fiecare zi ca și cum ar fi ultima!”

• „Însemnăm totul unul pentru celălalt!”

Este una dintre cele mai frumoase femei din România! Cristina Bîzu s-a născut pe 3 martie 1991, este din Bălești, dar a studiat la Târgu-Jiu. La 17 ani, defila pe marile podiumuri din capitalele modei, iar din 2008 colaborează cu Tom Boxer. Împreună au vizitat multe locuri minunate din această lume. Care este povestea Cristinei Bîzu alis Morena, frumoasa brunetă plecată din Târgu-Jiu, vom încerca să aflăm în continuare.

MORENA-3

Reporter: Te-ai născut la Târgu-Jiu. Vorbește-ne, te rog, despre copilăria petrecută la Gorj: ce amintiri frumoase ai, cum este familia ta, cât de des vii acasă?
Cristina „Morena” Bîzu: Vin foarte des acasă pentru că iubesc locul unde am crescut. Tot timpul mă încarc cu energie pozitivă când îmi petrec timpul cu părinții, sora și bunica mea. Mă simt foarte norocoasă că am crescut la țară, în natură, cu căprioarele care veneau să mănânce salata din grădină! Am foarte multe amintiri frumoase… îmi amintesc de prietenii mei din copilărie la care țin și acum foarte mult, chiar dacă nu ne vedem la fel de des. Și acum îmi amintesc cum mergeam pe dealuri, prin pădure după mure, fragi, mere! Pot spune că am avut o copilărie exact ca în cărțile lui Ion Creangă, inclusiv faza cu furatul de cireșe! Acasă, la mamaia, este locul meu de suflet și aici va fi „acasă” mereu pentru mine.

Rep.: Ce studii ai?
Morena: La Târgu-Jiu am făcut Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”- clasele 9-11, la București – Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” – clasa a 12-a și apoi Universitatea Națională de Arte, București – specializarea Modă.

Rep.: Ai fost model pentru cele mai importante case de modă din lume. Cum a început cariera ta de model?
Morena: Cariera de model am început-o la Casa de Cultură din Târgu-Jiu, unde am fost la un casting. Am fost acceptată în Agenția de modele One Models, iar apoi am participat la un concurs în Craiova, New Models Contest se numea, unde am luat locul II. În urma concursului am plecat la Paris și am avut norocul să lucrez pentru case mari de moda – Gucci, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne. La Paris am descoperit și pasiunea mea pentru haine, moda!

Rep.: Care sunt cele mai plăcute amintiri din perioada în care ai defilat pe cele mai importante podiumuri din lume? Au fost și momente de care nu vrei să-ți amintești?
Morena: Partea frumoasa din domeniul modei este că lucrezi tot timpul cu oameni frumoși, creativi, dar să lucrezi ca model în străinătate nu e ușor. A fost frumos că am învățat cum să mă descurc singură într-o lume nouă și m-a ajutat să mă maturizez. Sunt fericită că am rămas cu această experiență.
MORENA-scena
Rep.: De ce și când ai renunțat la cariera de model? Ce ne poți spune despre colecțiile/ vestimentațiile create de tine? Ce te inspiră?
Morena: La cariera de model am renunțat odată cu începerea facultății și a muzicii căreia m-am dedicat foarte mult și nu am mai avut timp să fac și asta. Prima colecție „Golddigger” a fost și lucrarea mea de licență la care am lucrat foarte mult și cu multă pasiune sub îndrumarea prof. Univ. Sergiu Chihaia. Am participat la un concurs cu această colecție, la Brașov, unde am luat locul I acordat de Alin Gălătescu. Iar cea de-a doua colecție „Cookies”, am prezentat-o la cel mai mare eveniment de modă din România, Gala Avanpremiere. Mă inspiră tot ce e în jurul meu, dar în special formele feminine și statutul femeii în societate.

Rep.: Care sunt secretele frumuseții tale?
Morena: Mănânc cât pot de sănătos. Încerc să mănânc cât mai multe produse de la țară. Și fac sport foarte mult pentru că altfel nu aș face față stilului meu de viață.

Rep.: Care sunt pasiunile tale? Cât de des practici sporturile extreme? Aceasta este una dintre pasiunile comune ale cuplului Morena-Tom. Ce alte lucruri vă unesc?
Morena: Îmi place foarte mult să mă uit la filme, să citesc, să pictez, să mă relaxez, să merg la masaj… Sporturile extreme mă fac să simt ca trăiesc la maxim. Nu m-am gândit cât de des le practic pur și simplu atunci când am o ocazie nu o ratez. Da, este o pasiune comună. Sunt foarte multe lucruri care ne unesc, în special muzica. Ne place să ne bucurăm foarte tare de viață, trăim fiecare zi ca și cum ar fi ultima.
MORENA-Surf
Rep.: Spune-ne trei locuri preferate din întreaga lume? Ai un loc/localitate preferată în România?
Morena: E foarte greu sa mă decid. Fiecare loc unde am fost este special într-un fel. Îmi place foarte mult America de Sud-oamenii sunt foarte pozitivi, Portugalia -pentru vibrația Oceanului și surf și Ibiza- pentru distracție. Da! Iubesc locul unde am crescut la Bălești-Gorj.

Rep.: Ce înseamnă „acasă” pentru tine? La Târgu-Jiu cât de des vii? Iubitul tău a fost la Târgu-Jiu? Ce îi place în orașul în care ai trăit o vreme?
Morena: La fel, cum am spus, acasă la mamaia este locul meu de suflet și aici va fi „acasă” mereu pentru mine. Încerc să ajung cam o dată pe lună, acasă. Da, întotdeauna venim împreună la Târgu-Jiu. Lui Tom îi place liniștea orașului, oamenii calmi și Operele lui Brâncuși.

Rep.: Tom Boxer a fost cel care a descoperit că ai talent muzical. Dintre toate piesele voastre, care este preferata ta? De ce?
Morena: „Hey” este favorita mea pentru că o simt cel mai aproape de sufletul meu. Este prima piesă la care am scris versurile și am simțit că pot să transmit oamenilor mai multă emoție.

MORENA-7Rep.: În 2008 a început o nouă etapă din viața ta și o frumoasă poveste de dragoste. Îți mai amintești cum a început povestea de dragoste dintre Morena și Tom Boxer?
Morena: Da, bineînțeles. Ne-am cunoscut la Craiova la o prezentare de modă unde el a avut concert cu Anca Parghel. El fiind și fotograf mi-a propus să facem o ședință foto la București, iar eu am acceptat pentru că aveam nevoie de poze pentru Book, înainte de plecarea mea la Paris. Am făcut ședința foto și am rămas prieteni. Am ținut legătura și când ne-am revăzut următoarea dată, prietenia noastră s-a transformat în povestea noastră de dragoste, care durează! Și de 4 ani suntem nedespărțiți, nu am stat nicio zi unul fără celălalt!

Rep.: Tu și Tom Boxer sunteți împreună de ani de zile. Ce însemnați unul pentru celălalt? Tu ești muza lui! Dacă ar fi să folosești cinci cuvinte pentru a descrie relația voatră, care ar fi ele?
Morena: Însemnăm totul unul pentru celălalt. Iubire, respect, prietenie, comunicare și bucurie.

Rep.: Cum te-a cucerit? Care este cel mai frumos cadou primit de la Tom Boxer?
Morena: Mă făcea și mă face să râd tot timpul. Momentele petrecute împreună sunt cel mai frumos cadou pentru mine.

Rep.: Ce îți dorești pentru viitor, atât pe plan profesional, cât și personal?
Morena: Îmi doresc să călătoresc în locuri ale lumii în care nu am fost încă, să am inspirație pentru a transmite oamenilor din jurul meu cât mai multe lucruri frumoase și să-mi petrec cât mai mult timp cu cei dragi.
MORENA-1
Rep.: Ești fericită, frumoasă, iubită și talentată. O femeie norocoasă! Ce sfaturi ai pentru tinerele care te admiră, care își doresc să ajungă celebre?
Morena: Mulțumesc frumos. Să își urmeze întotdeauna sufletul și să fie încrezătoare în ele.

Rep.: Ce sacrificii ai făcut pentru a ajunge unde ești? Ai regrete?
Morena: Nu am făcut niciun sacrificiu. Chiar dacă lucrurile nu au stat întotdeauna cum m-am așteptat, nu regret nimic. Am învățat atât de mult datorită acestor experiențe încât sunt recunoscătoare că le-am trăit.

Rep.: Un gând pentru cititorii Gorj Domino!
Morena: Să se bucure de fiecare moment!

loading...
Loading...

Citește și

Stadiul implementării proiectului de construire a unui grup energetic nou de 600 MW la Sucursala Electrocentrale Rovinari din cadrul CEO

Andrei Maioreanu, Secretar de Stat în Ministerul Energiei ne prezintă în interviul de mai jos …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.