duminică , 15 decembrie 2019 - 20:05

Târgul de Știință – Ediția Tech 2019


Copiii şi bibliotecarii din județul Gorj pasionați de știință sunt așteptați la cea de-a treia ediţie a Târgului de Ştiinţă – ediția Tech, ce va avea are loc joi, 31 octombrie, de la ora 12.00, la Biblioteca Județeană „Christian Tell“ din Târgu Jiu.

În cadrul târgului, copiii de la cluburile ”CODE Kids” din județul Gorj, alături de colegii participanți, elevii Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu” Târgu Jiu, îi vor aștepta pe toți cei pasionați de știință, coding, cu proiectele şi experimentele realizate în acest an.
Scopul proiectului este acela de dezvoltare a competențelor digitale și implicarea în viața comunității din care provin prin rezolvarea unor teme digitale creative.
Târgul de Știință este organizat în cadrul proiectului „CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice“, implementat de Fundația Progress în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Christian Tell“ Gorj și alte șase biblioteci publice din județul Gorj (Biblioteca comunală Bărbătești, Biblioteca comunală Jupânești, Biblioteca comunală Turburea, Biblioteca comunală Țânțăreni, Biblioteca orășenească „Nicolae Diaconu“ Țicleni și Biblioteca comunală Vladimir) și finanțat de Romanian-American Foundation.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: