sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:05

Tatăl fostului ministru al Sănătății, Beuran, adus la Suseni

tata-fost-ministru-BEURAN

Tatăl fostului ministru al Sănătății (2003-2006 n.red.), medicul chirurg Mircea Beuran, este internat de mai bine de un an de zile în Centrul de Îngrijire și Asistență din Suseni. Acesta este vizitat rar de copiii săi.

beuran_mircea_2ministru

Grigore Beuran are 90 de ani și are mai multe probleme de sănătate. Bătrânul a declarat că a venit în Centrul de la Suseni atunci când a început să urmeze un tratament prescris de fiul său: „Am urmat un tratament pe care mi l-a recomandat fiul meu, care este doctor. De aproape un an și jumătate mă aflu aici, pentru că de atunci am început să urmez tratamentul respectiv. În fiecare zi iau tratamentul la ora 12,00 și seara, la 20,00. Am plecat pe al doilea an de când sunt aici. Mă simt bine în centrul de la Suseni“, spune bătrânul. Grigore Beuran mai are o fiică, economist la Administrația Financiară Târgu Jiu. Personalul Centrului de Îngrijire și Asistență Suseni a afirmat că Grigore Beuran este vizitat mai rar de rudele sale, dar nu a fost uitat de ele. Bătrânul spune că cei doi copii sunt foarte ocupați și îi înțelege: „Fiul m-a mai vizitat, dar este foarte ocupat. El este medic chirurg. Face chiar și imposibilul ca să salveze oamenii. Mai am o fată, care este economist la Administrația Financiară Gorj. Acolo unde lucrează este foarte greu. Îi înțeleg că nu au timp să vină aici“, a afirmat bătrânul Beuran.

A lucrat la UM Sadu

Grigore Beuran a lucrat ca tehnician învățământ în cadrul Uzinei Mecanice Sadu. „Îmi e dor și de copiii pe care i-am crescut în școlile profesionale. Am fost cadru didactic zece ani. Lucrează, este foarte greu. Îmi e dor și de copiii pe care i-am crescut în școlile profesionale. Am fost cadru didactic zece ani. Am lucrat la Uzina Mecanică Sadu. Am fost încadrat tehnician învățământ. Am fost cadru didactic la materiile de specialitate. Am locuit 30 de ani în colonia ACH Sadu. Zece ani a funcționat școala în interiorul uzinei. Au venit mai mulți elevi să mă viziteze. Am fost impresionați și eu, și ei”, a declarat Grigore Beuran. Tatăl renumitului chirurg a spus că fiul său, Mircea Beuran, şi-a dorit de mic să urmeze această carieră.

Doctorul Beuran, cetățean de onoare la Sadu

Profesorul doctor Mircea Beuran a fost ministru al Sănătății în perioada 2003-2006. Mircea Beuran (n. 5 iunie 1953) este chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca din București și este unul dintre cei mai buni medici din România. De asemenea, Mircea Beuran este și profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, șef de clinică chirurgicală și în același timp și membru al Partidului Social Democrat (PSD). La data de 17 ianuarie 2006, Mircea Beuran l-a operat pe Omar Hayssam, suspect de cancer la colon, în spitalul penitenciarului de la Rahova. În 2014, medicul Mircea Beuran a primit titlul de „Cetăţean de onoare” al orașului Bumbești-Jiu, pentru că și-a adus contribuţia la dezvoltarea oraşului. Chirurgul Mircea Beuran, fost ministru al Sănătăţii, şi-a început activitatea la spitalul din zonă.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: