Te poți angaja la stat cu numai 8 clase. Vezi la ce instituție!


Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Cei care își doresc acest post trebuie să facă dovada că au absolvit școala generală (8 ani/10 ani) și că au un curs de calificare de profil. Totodată, pentru a ocupa acest post, candidații trebuie să aibă mai mult de 2 ani vechime.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 30 ianuarie 2020, ora 15.00.
Proba scrisă va fi susținută pe data de 07 februarie 2020, ora 13.00, iar proba interviu la susținută pe data de 13 februarie 2020, ora 13.00.
Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Gorj, cu sediul in Târgu Jiu. Calea Severinului nr, 186, județul Gorj, telefon 0253.218.910.

Loading...

Citește și

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi” de la Târgu-Jiu, inaugurat

Muzeul Naţional ”Constantin Brâncuşi” a fost inaugurat miercuri la Târgu Jiu în prezenţa autorităţilor locale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.