duminică , 15 decembrie 2019 - 2:30

TE VINDECI INSTANT când o vezi: cea mai sexy asistentă medicală din Gorj! Vezi în ce spital face FURORI! Fotografii INCENDIARE


O absolventă a Colegiului Economic Virgil Madgearu, din Târgu-Jiu, angajată ca asistent medical la Spitalul Orășenesc de Urgență din Târgu-Cărbunești, se bucură de un adevărat succes pe internet. Aceasta ar putea fi desemnată cea mai sexy asistentă medicală din Gorj, la un concurs de frumusețe.

O cheamă Denisa Mihaela și de fiecare dată când își face poze și le postează pe internet, acestea fac senzație!
Sexy asistenta are peste două mii de urmăritori și se bucură de multă apreciere, mai ales din partea publicului masculin, reușind de fiecare dată să-și uimească prietenii cu trupul de zeiță.
Reprezentanții sexului puternic nu trebuie însă să-și facă prea multe speranțe, pentru că și-a afișat statusul de logodită, semn că stă bine cu viața amoroasă.

loading...
Loading...

Citește și

Șoferiță rănită, după ce s-a răsturnat cu mașina la Câmpu Mare

O mașină condusă de o femeie de 33 de ani, din orașul Novaci, s-a răsturnat, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: