Teatrul de Vară din Târgu Jiu va purta numele unui cunoscut târgujian


Teatrul de Vară din Târgu Jiu va purta numele de „Teatrul de Vară Nelu Dumitru”. Propunerea a venit din partea profesorului Elena Roată, propunere pe care consilierii locali ai municipiului Târgu Jiu o vor vota în şedinţa de Consiliu Local de luna aceasta.

Nelu Dumitru a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din județul Gorj, care s-a stins din viață pe data de 3 iunie, în urma unei grave și îndelungate suferințe. Nelu Dumitru a fost spiritul generației de adolescenți din ultimii ani ai perioadei comuniste. DJ-ul de la „Cocioabă“, cum era denumită discoteca de la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, era văzut ca omul care le insufla celorlalți tineri sentimentul de libertate.
Iubitor al muzicii de calitate, în special Rock, Nelu Dumitru a realizat nenumărate emisiuni de radio în care a promovat muzica pe care o aprecia.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Ma bucur enorm pentru acest gest fata de un on extraordinar , Mi-a fost prieten si mi a marcat primi pasi in viața ca adolescent . Nelu , a fost ca un frate mai mare pe care nu l am avut .
    Va mulțumesc celor care ați avut idea să-i redati viața in acest fel 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.