Tehnici – Orgasmul controlat la femei

La femei orgasmul controlat presupune un minim de efort pentru că ele pot dirija mental energia plăcerii. Ea poate trăi în timpul unui act sexual cu continenţă orgasme în serie.

Iată câteva tehnici pentru orgasmul controlat pe care femeile să le pună în practică!

Urinarea fracţională
Specialiştii susţin că femeile care învaţă să-şi controleze orgasmul sunt mai frumoase şi atrăgătoare. Dar pentru a ajunge să poată să aibă orgasmul controlat, ele trebuie să cunoască câteva tehnici care să le ajute în acest sens. Una dintre aceste tehnici se numeşte urinarea fracţională şi presupune contracţia şi relaxarea succesivă a sfincterelor urinare în timpul micţiunii. Metoda permite deprinderea unui control al mecanismelor sexuale şi conştientizarea unor procese care au loc în momentul orgasmului, să poată anticipa şi evita momentul culminant al plăcerii erotice, pentru a trăi orgasmul fără pierderea energiei sexuale, potrivit yogaesoteric.net.

Orgasmul urinar
Atingerea şi trăirea stări de orgasm la femeie poate fi relativ uşor de atins dacă, înaintea actului sexual, ea va consuma mai multe lichide ca de obicei, iar în timpul actului sexual să relaxeze pe deplin sfincterele urinare, ca şi cum ar vrea să urineze. Nu trebuie să existe temeri sau griji, deoarece chiar şi în situaţia unei foarte bune relaxări a sfincterelor, micţiunea nu se realizează, dar în schimb apar stări de energizare şi dezamorsare, contribuind în scurt timp la trăirea unei stări de orgasm fără descărcare.Se poate trăi în acest fel un orgasm special numit şi orgasmul urinar.

Exerciţiile Kegel
Este foarte important ca înainte de a pune în practică aceste exerciţii să localizaţi muşchii sexuali şi în special muşchii PS. Aceştia se află situati în zona dintre anus şi organul genital şi fac parte din musculatura planşeului pelvian. Orice femeie poate să devină specialist în arta contracţiilor, dar ca orice muşchi, şi cei vaginali au nevoie de exerciţii pentru a fi mai dinamici. Muşchii vaginali sunt dispuşi la mişcări de contracţie foarte puternice şi pot fi sursa unor plăceri ieşite din comun. Odată ce a-ţi învăţat să vă concentraţi asupra contracţiei acestor muşchi, iî veţi putea controla mult mai bine, însă trebuie să repetaţi în mod constant.

Anusul trebuie strâns ca şi cum nu a-ţi vrea să daţi voie să evacuaţi materialele fecale. Apoi vaginul trebuie strâns ca şi cum aţi vrea să opriţi alunecarea unui tampon.Şi nu în ultimul rând uretra trebuie strânsă ca şi cum ar trebui să mai aşteptaţi până urinaţi. Iar în final faceţi acelaşi lucru cu toţi muşchii în acelaşi timp. Ţineţi cont de faptul că muşchii fesieri şi cei abdominali trebuie să rămână relaxaţi. De reţinut că aceste tehnici pentru orgasmul controlat sunt căi de a atinge perfecţiunea în amor.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: