TENSIUNE MARE în CEO. Încă un LIDER AMENINŢĂ cu PROTESTE


După Adrian Marciuc, şi vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Nelu Roşca a reacţionat dur în urma raportului Corpului de Control al premierului Viorica Dăncilă.

Preşedintele Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa a ajuns la concluzia în urma raportului apărut în presa locală că s-a încercat ducerea în derizoriu a liderilor sindicali din Complexul Oltenia pentru a fi făcută praf compania. Nelu Roşca este deranjat că forurile de conducere ale societăţii sunt preocupate mai mult de schimbări, în loc să inventarieze problemele CE Oltenia şi ale minerilor şi energeticienilor. Reacţia liderului sindical a venit după ce, în ultimele zile, au apărut din nou informaţii că supraveghetorii CEO urmează să demită Directoratul. “Văd o grupare de hiene care nu are în cap decât schimbări. Văd că nu există nicio intenţie din partea acestor foruri de conducere de inventariere a problemelor cu care se confuntă această companie. Am lansat un apel, le-am recomandat să organizeze o întâlnire cu partenerul social, cu Directoratul, cu factorii implicaţi în procesul de producţie, dar văd că nu se doreşte. Văd că se încearcă să fie duși în derizoriu liderii sindicali pentru a face praf această societate. Astea sunt bande, nu corpuri de control. Cele trecute în acel raport sunt aberaţii. Oamenii ăştia nu înţeleg că lucrurile trebuie tratate cu profesionalism pentru identificarea problemelor cu care se confruntă atât salariaţii, cât şi compania şi că trebuie să luăm decizii echilibrate de comun acord pentru a avea continuitate în activitatea CEO. Nu văd decât interese obscure, ascunse ale acestor oameni. Din punctul meu de vedere, nu vor avea drum lung. Vom lua atitudine în urma deciziilor pe care le vor lua prin ordin politic. Vă promit că voi avea o reacţie dură la adresa dumnealor. Nu mai putem continua în acest fel în care dânşii ne transmit tot felul de decizii prin mass-media sau pe surse. Vom face acţiuni sindicale. Nu ne putem lăsa pradă pe mână tuturor ca să se aleagă praful, noi, de aici ne câştigăm pâinea”, a conchis liderul FNME.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.