TENSIUNI! DEMISII în urma PROTESTELOR de la CEO!


Liderul Sindicatului Energia Turceni anunţă că va analiza dacă va părăsi sau nu Federaţia Univers. Adrian Marciuc nu crede, însă, că Eugen Iovan va pleca.

 

Nemulţumit de faptul că Gabriel Căldăruşe a intrat, săptămâna trecută, împreună cu zeci de mineri în greva foamei în faţa sediului CEO fără să se consulte cu celelalte sindicate componente ale Federaţiei Univers, Eugen Iovan a ameninţat că are de gând se plece la o altă federaţie. Preşedintele Sindicatului Energia Turceni spune că va analiza, în perioada următoare, dacă va părăsi Federaţia Univers sau nu.“La negocierile pentru noul contract, Sindicatul Energia Turceni trebuie să vină cu o altă poziţie, o poziţie de forţă pentru a arăta că există preocupare pentru membrii pe care-i reprezintă. Vom analiza situaţia de a pleca din Univers. Am mandat să negociez plecarea la o altă federaţie. Sindicatul Energia Turceni va avea drept de semnătură la noul contract, fără semnătura sindicatului nu se va putea înregistra contractul”, a declarat Iovan.

Marciuc: NU se pune problema plecării lui Iovan

Vicepreşedintele Federaţiei Univers, Adrian Marciuc e convins că Eugen Iovan nu va pleca la o altă federaţie reprezentativă la nivelul Complexului Energetic Oltenia.“Domnul Iovan e mai impulsiv, face declaraţii la supărare. Totuşi, are un pic dreptate să fie supărat, Căldărușe a greșit, putea să ne informeze când a decis să intre în greva foamei. Sindicatele din Univers au ieșit mai întărite după această situație. Nu se pune problema ca Iovan să plece din Federaţia Univers”, a conchis Marciuc.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.