Termen LIMITĂ pentru finalizarea LISTELOR de armonizare salarială, în CEO! Ce angajaţi IES din DISCUŢIE!


Listele angajaţilor CE Oltenia cărora li se vor armoniza salariile vor fi gata în data de 10 februarie, după cum a anunţat preşedintele FNME, Dumitru Pîrvulescu.

Pentru armonizarea salarială în CE Oltenia sunt alocate 24 milioane de lei, sumă obţinută în acest scop, în luna ianuarie. Preşedintele FNME, Dumitru Pîrvulescu a declarat că nu există cazuri în care banii să fie acordaţi „pe ochi frumoşi”: „Fondul de 24 milioane de lei a fost distribuit către subunităţii şi vor fi împărţiţi de şefii subunităţilor cu supravegherea sindicatelor. Listele nu sunt făcute pe ochi frumoşi. Şefii de sectoare şi ateliere şi liderii de sindicat au supravegheat propunerile făcute de şefii ierarhici, cu privire la angajaţii care iau bani foarte puţini în comparaţie cu colegii lor cu aceeaşi meserie. Armonizarea nu trebuie confundată cu fondul de promovare. Trebuie să se ţină cont de diferenţele foarte mari între salariaţi, existente de mulţi ani. În acest sens, tabelele finale trebuie finalizate până pe 10 februarie. Conducerea companiei trebuie să urmărească dacă se întâmplă erori privind principiile care stau la baza acestei armonizări salariale, dar nu cred că va fi cazul. În momentul de faţă discutăm de TESA în execuţie, personal CFL şi muncitori operativi. Fondul s-a împărţit până la nivel de secţie, atelier, sector… Directorii, şefii de carieră, adjuncţii de secţie, sector, atelier, nu primesc, ies din discuţie la această armonizare. Propunerile se fac de jos, listele se vor analiza şi la nivel de carieră, exploatare, sucursală şi la nivel de CEO, urmând să fie centralizate. Sunt mai multe filtre iar sesizările vor fi analizate”, a mai spus liderul FNME, la un post local de radio.

loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

4 comentarii

  1. Urmariti cu atentie personalul tesa,au primit si cite 15 clase de salarizare!

  2. La EMC Rosia -Rovinari,cei de la tesa au rupt:o sa si dam citeva exemple:Savoiu Cristina,de la 45 la 48,sotul Savoiu de la 40 la 45,Doamna Branga de la 31 la 45,si exemplele pot continua!Domnule Olaru,Domnule Boza ,vi se pare normal!?Ganditi va ca sunt sute de mineri care au salariu minim.pe economie!Rusine sa va fie,parca aia maninca cu douo miini si amaratii cu nici una!

  3. Dar d nule Claudiu gandestete ca si in rândul tesa sunt si cu clasa 23 deci cam cat un necalificat ,o fi normal.

  4. Păcat ca asa zisa armonizare se transforma in dezarmonizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: