Tichete sociale pentru târgujieni! Vezi data limită de depunere a dosarelor!


Municipalitatea acordă și în acest an tichete sociale pentru nevoiași în prag de sărbători. Cererile pot fi depuse până pe data de 27 noiembrie. Valoarea unui tichet este de 40 de lei și va fi acordat fiecărui membru al familiei. Singura condiție pentru a putea obține acest tichet este ca venitul pe membru de familie să nu depășească 400 de lei.

„Pentru Sărbătorile de Iarnă acordăm și tichete sociale. Valoarea unui tichet este de 40 lei. Se acordă câte un tichet pentru fiecare membru al familiei care poate să beneficieze de acest sprijin din partea primăriei. Condiția este limita de venit de până la 400 lei pe membru de familie, venit net realizat în luna anterioară depunerii cererii. Și aici, undeva, am avut o scădere față de Sărbătorile Pascale când am acordat 789 de tichete. Anul acesta avem mai puține. Avem 420 pe ajutor social și 170 alți cetățeni din municipiul nostru care au solicitat și care se și încadrează din punct de vedere al veniturilor și al bunurilor pe care dumnealor le dețin”, a declarat Alina Toader, directorul DPPS Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Oficiu de Cadastru Gorj ANGAJEAZĂ

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj organizează concurs pentru ocuparea cu încadrare pe perioadă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.