Tichetele cadou de 1100 de lei se dau salariaților CEO până pe 4 decembrie! Până atunci s-au împărțit săpunurile


În aceste zile, la carierele miniere, atât personalul TESA, cât și cel din producție, a primit cota de săpun pentru perioada aprilie-decembrie. Fiecare salariat a luat cam 10 săpunuri, care ar fi trebuit să le folosească și lunile trecute când angajații și-au adus aceste produse de igienă, de acasă. CE Oltenia are prevăzut în CCM acordarea de săpunuri și prosoape angajaților de 2 ori pe an. Prosoapele vor veni însă anul viitor. Până pe 4 decembrie, angajații companiei vor primi și tichetele cadou de 1100 de lei, adică prima de Crăciun.

Salariații companiei așteaptă să primească săptămâna viitoare, cel târziu pe 4 decembrie, când salariații au zi liberă pentru că se sărbătorește Ziua Minerului(personalul TESA și operativ, cei din producție lucrând) tichetele cadou ce constituie prima de Crăciun. Este vorba de tichetele în valoare de 1100 de lei care se dau mult mai repede decât anul trecut.
La final de lună, salariații au primit și cota de săpun, neacordată încă din primăvară, pentru ca angajații să fie curați de sărbători. Dincolo de glumă, fiecare angajat din producție a obținut undeva la 20 de bucăți de săpun, în timp ce personalul TESA și operativ, la jumătate.
Administrația trebuie să acorde și prosoapele gratuite pentru anul în curs, dar poate vor veni până la Crăciun.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.