sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 8:42

Tipul de orgasm care te scote din minţi!

Femeile care au parte de orgasme uterine sunt de parere că, de departe sunt cele mai intense şi vitalizante. Complexitatea lui constă în faptul că produce o senzaţie de relaxare totală şi de îndestulare sexuală, reacţii ce apar datorită stimulării profunde şi contactului dintre penis şi colul uterin.

Când o femeie este excitată, uterul răspunde înclinându-se înapoi din poziţia iniţială şi ridicându-se. De asemenea, îşi poate modifica mărimea considerabil(acest lucru fiind mai pronunţat la femeile care au născut). Ca foarte multe lucruri legate de sex, producerea orgasmului în uter este un subiect controversat.

Unii sexologi afirmă că uterul se contractă numai dacă vaginul este stimulat îndeajuns de mult. Dacă este adevărat, acest lucru ar explica de ce femeile spun că orgasmul prin penetrare este mai profund.

Cert este că, de obicei, contracţiile încep la două până la patru secunde după ce femeia simte orgasmul şi se succed la intervale de 0,8 secunde. Sunt destul de puternice ca să elimine fluidul din vagin în timpul menstruaţiei.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Întrebări penibile despre sex pe care să nu i le pui unei femei

Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața intimă a viitoarelor partenere. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.