duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:42

„Toata lumea în mișcare!”- program național de educație pentru sănătate

miscare

Junior Achievement România a lansat competiția națională „Toată lumea în mișcare!”. Competiția se adresează elevilor și profesorilor din instituțiile de învățământ acreditate din România, de nivel liceal sau postliceal și propune elevilor (în echipă de minim 5 (cinci) și coordonați de către un profesor) să organizeze un eveniment sportiv care să atragă minim 100 de participanți. Concursul se desfășoară în perioada 25 martie-28 mai, iar valoarea  premiilor este de 16.000 RON.

Competiția „Toată lumea în mișcare” face parte din programul de educație pentru sănătate „I love sport”, program care, începând cu anul 2012, cultivă un stil de viață sănătos în rândul adolescenților din România, prevenind bolile cardiovasculare și încurajând mișcarea și un stil de viață sănătos. Programul este susținut financiar de AstraZeneca România și implementat printr-un parteneriat cu Junior Achievement România, Fundaţia Română a Inimii şi cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naționale. Scopul competiției este acela de a  stimula adolescenții să facă mișcare și de a-i motiva pe aceștia să își dezvolte abilitățile de organizare, comunicare și leadership.
Adolescenții recomandați de profesorii coordonatori care se implică în organizarea evenimentului din cadrul clubului au șansa de a fi selectați de către echipa de proiect pentru a deveni ambasadori ai sportului în școală în România, în cadrul acestui program.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.