Toate mașinile de transport de la Cariera Lupoaia, verificate de Comisia CEO! Mașinile de pompieri nu au trecut testul!


O comisie de la Complexul Energetic Oltenia a verificat toate remorcherele și restul de mașini de transport, adică și basculante, aflate în utilizarea personalului productiv și de transport marfă din unitatea minieră. Cea mai mare parte a utilajelor puse la dispoziția unității de o firmă privată au corespuns caietului de sarcini, mai puțin cele două mașini de pompieri, aduse din Germania, dar folosite pentru transport mixt de persoane și marfă în carieră, de la sfârșitul lunii decembrie.

Comisia de verificare a fost formată dintr-un inginer de la Investiții venit de la CEO, dintr-un reprezentant al EMC Motru și un lider de sindicat. S-au făcut fotografii la cele trei basculante, trei remorchere și cele două mașini de pompieri, doar ultimele netrecând verificarea, într-un cuvânt, acestea necorespunzând caietului de sarcini.
La finalul verificării comisia a întocmit un raport de control, în care s-au menționat deficiențele constatate. În baza acestui document, administrația va lua măsurile care se impun cu firma privată care deține mașinile.
Comisia respectivă a verificat mai multe cariere ale CEO, după greva spontană care a paralizat aproape o săptămână compania din Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: