Top 3 cele mai fascinante jocuri erotice. Patul va lua foc!

Cele mai fascinante jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din viaţa nici unui cuplu. Ele au rolul de a condimenta viața sexuală, sunt haioase, excitante și aduc multă satisfacție relației de cuplu.

Atât femeile, cât și bărbații au fantezii, dorinţe şi nevoi, iar aceste scenarii erotice oferă posibilitatea de a experimenta o nouă latură a sexualităţii. Iată care sunt cele mai fascinante jocuri erotice care merită puse în practică.

1. Stăpânul şi sclava
Este unul dintre cele mai fascinante jocuri erotice care merită pus în practică. Însă acest scenariu trebuie să rămână doar un joc, iar cei doi parteneri trebuie să fie în totalitate de acord cu ce se întâmplă. Ca de obicei sclava este obligată să facă tot ce îi cere stăpânul, acesta fiind un bărbat irezistibil care are asupra femeii o putere foarte mare, încât ea îl doreşte foarte mult. Acestă fantezie se poate încheia cu o partidă de sex incendiară şi din acest motiv se merită să aveţi o asemenea experienţă.

2. Electricianul și menajera
Dacă vă hotărâţi să puneţi în practică unul dintre cele mai fascinante jocuri erotice, clar bărbatul trebuie să se deghizeze în electrician care vine să repare instalația electrică. El trebuie să sune la uşă, iar iubita îl întâmpină într-un costum de menajeră foarte sexy. Din primul moment sunteţi fascinaţi unul de altul şi vă lăsaţi duşi de val. Important este să nu vă grăbiţi, fiindcă electricianul nu trebuie să uite pentru ce a venit. Menajera pare preocupată de ceea ce face acest bărbat şi încearcă să îl seducă. Aceste jocuri erotice merită puse în practică deoarece pot duce către partide de sex incendiare.

3. Poker pe pedepse
Interesante, relaxante şi excitante, jocurile erotice sunt ideale când vreţi să vă surprindeţi partenerul în dormitor. De exemplu, unul dintre cele mai distractive jocuri erotice este şi „Poker pe pedepse”. Dacă partenerul de viaţă este pasionat de jocul de cărţi, numai bine preludiul poate fi înlocuit de o partidă de poker. Încinge atmosfera încă de la început purtând o lenjerie intimă foarte sexy. Cel care pierde va fi pedepsit și va trebui sa-i satisfacă celuilalt orice dorinţă sexuală.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: