Top 6 fantezii erotice ale femeilor

sexDacă te gândești că femeile nu au fantezii erotice, poate vrei să mai meditezi asupra subiectului. Femeile sunt experte atunci când vine vorba de visare, iar ele nu se limitează la visele tradiționale.

Fantezii erotice: dominarea
Femeile visează să aibă alături un bărbat mare și puternic, care să le poată lua cu ușurință în brațe și să meargă așa cu ele, la malul mării, în lumina difuză a apusului de soare – dar ai putea fi surprinsă să afli că, de fapt, prima lor fantezie nu are nimic romantic în ea. Femeile își doresc în dormitor un dominator, un bărbat care să îi spună ce să facă, în fața căruia să se târască, să îi cerșească atenție. Bine, asta doar în dormitor. Îmediat ce ies de acolo, acestea vor să revină pe picior de egalitate.

Fantezii sexuale: profesor / student
Bărbații vor fi încântați să descopere că fantezia „Britney Spears“ nu este doar a lor: femeile iubesc ideea de a se îmbrăca precum școlărițele și să defileze în fața lor, stârnind interesul. Multe își doresc chiar să fie atât de obraznice încât să „merite“ o „bătăiță“. Din acest scenariu se câștigă pe două planuri. O dată, bărbatul intră în poziția de dominator. În al doilea rând, de aici până la o partidă fierbinte nu mai e decât un pas insesizabil.

Fantezii sexuale: sex cu un străin
Cele mai multe femei nu ar avea tupeu să ducă până la capăt această fantezie, dar oricum trebuie să știi că nu sunt puține cele care își imaginează făcând asta. Libidoul crește cu siguranță la ideea unui mascul superb care se apropie de ele într-un bar întunecat, plin de fum, care le ia de acolo și le duce în camera lui pentru o noapte lungă, fierbinte de sex sălbatic. Această fantezie feminină face apel la imaginația perversă, care rareori vede lumina zilei.

Fantezii sexuale: sex în 3, cu o altă femeie
În zilele noastre, sexul dintre două femei nu mai este atât de rar, încât să uimească pe cineva, deci fantezia nu are nimic nerealist. Acestea fiind spuse, fantezia implică totuși și prezența partenerului, adică o partidă în 3, dar cu o străină. În realitate însă cele mai multe nu vor să-l vadă pe iubitul lor atingând o altă femeie.

Fantezii sexuale: voyeurism
Dacă te gândești că femeile nu se bucură de vizionarea altor oameni care fac sex, greșești. Femeilor le place să urmărească din aceleași motive ca și bărbaților: este erotic, antrenant și ușor tabu.

Fantezii sexuale: exhibiţionism
Există concepția că doar bărbații se gândesc să filmeze partidele de sex cu partenerele, dar nu puține sunt femeile care au avut fantezii despre a face exact același lucru la un moment dat. Din nefericire, cele mai multe femei sunt mult prea înfipte în viața cotidiană ca să experimenteze astfel de lucruri, asta fiind diferența dintre fantezie și realitate.

Loading...

Citește și

Întrebări penibile despre sex pe care să nu i le pui unei femei

Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața intimă a viitoarelor partenere. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.