Tradiții și obiceiuri de iarnă, pentru beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, din subordinea DGASPC Gorj


În prag de sărbători, conducerea DGASPC Gorj și-a propus ca beneficiarii serviciilor subordonate instituției să se poată bucura de activitățile specifice acestei perioade. Astfel, a fost demarată acțiunea de sacrificare a porcului de Crăciun, gazda primului eveniment de acest gen fiind Complexul de Îngrijire și Asistență (C.Î.A.) Suseni, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

În acest an, la C.Î.A. Suseni, obiceiul sacrificării porcului de Crăciun și pregătirea preparatelor specifice a avut loc pe data de 9 decembrie. Pomana porcului nu a fost singurul moment de bucurie pentru beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, aceștia primind vizita reprezentanților CRH România și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, care au venit încărcați cu daruri pentru cei 90 de beneficiari. De altfel, și angajații Dedeman Târgu-Jiu au adus o bucurie beneficiarilor complexului de la Suseni, trimițându-le un brad de Crăciun și ornamente cu care acesta a fost împodobit.
Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în buna organizare și desfășurare a activității desfășurate la C.Î.A Suseni și, în mod deosebit, le mulțumim celor care au oferit daruri beneficiarilor noștri. Seria activităților de sărbători va continua în perioada următoare la C.Î.A. Suseni, astfel încât beneficiarii acestui complex de servicii să simtă din plin bucuria sărbătorilor de iarnă, alinându-le, în acest mod, dorul de cei apropiați, care nu pot fi alături de ei.
Acțiuni similare vor avea loc și la celelalte centre subordonate Direcției, la fiecare dintre ele urmând a se sacrifica porci și a se oferi cadouri beneficiarilor.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.