TRAGEDIE! Înmărmuriţi de DURERE, îşi îngroapă fiul de 18 ani, MORT în accident!

Tânărul care a murit în accidentul de la Mândruloc era elev la Colegiul Economic din Arad şi membru al Ansamblului Păstrătorii Tradițiilor Româneşti din Covăsânț.
1300-870-2-650x435Familiei, rudelor, prietenilor, colegilor, consătenilor, cunoscuților le e imposibil să creadă că Mădălin a murit în tragicul accident de duminică dimineața, de la Mândruloc. Avea doar 18 ani și o întreagă viață înainte…

Elev bun, activ, sociabil

Mădălin era elev în clasa a XII-a C la Colegiul Economic din Arad. Potrivit profesorilor, era un băiat bun, foarte activ şi sociabil, cunoscut în liceu datorită faptului că se implica în toate evenimentele organizate de şcoală. De altfel, chiar cu o zi înainte de a muri, el a postat pe Facebook câteva fotografii de la Târgul Internaţional al Firmelor de Exercițiu din Bratislava, unde a participat cu câţiva colegi.

Potrivit informaţiilor noastre, în noaptea fatidică (12 spre 13 noiembrie 2016) tocmai se întorsese cu autocarul de la acest eveniment, a luat maşina (pe care o lăsase în Arad, înainte de plecare) şi s-a dus la Sâmbăteni, să o ducă acasă pe o colegă. Pe drum, se pare că ar fi primit telefon de la un coleg, care l-a rugat să vină la Arad să îl ia şi pe el. În drumul de la Sâmbăteni spre Arad, la Mândruloc, s-a petrecut tragedia. În jurul orei 2.00, pe o vreme ploioasă, maşina pe care o conducea Mădălin a intrat pe contrasens, s-a izbit de un TIR, s-a rupt în două, partea din spate a autoturismului s-a oprit în faţa unei case, iar partea din faţă s-a lovit de un al doilea TIR, care circula în spatele primului. Tânărul şofer – care obţinuse permisul de conducere cu exact o lună în urmă (13 octombrie 2016) – nu a mai avut nicio şansă. A murit pe loc.

Mădălin nu a mai venit, luni, la şcoală. În amintirea sa, colegii de clasă au aprins câteva lumânări şi le-au aşezat pe banca în care, până deunăzi, stătea băiatul cel simpatic şi prietenos.

Sufletul Ansamblului folcloric

„Era un tânăr extraordinar” – aşa şi-l amintesc şi cei de la Ansamblul Păstrătorii Tradițiilor Româneşti ai Parohiei Ortodoxe Covăsânț, din care Mădălin făcea parte de aproximativ patru ani. Îi plăcea foarte mult să danseze, era foarte deschis, comunicativ, săritor, îi plăcea să se implice în toate spectacolele şi activităţile organizate de Ansamblu, era „sufletul grupului”. Colegii săi, instructorii de dans sunt mâhniţi, caută explicaţii, nu îşi găsesc cuvintele pentru a exprima ceea ce simt…

Bunica a făcut infarct

Familia lui Mădălin trăieşte cel mai negru coşmar al său. Părinţii, fratele mai mic, bunicii sunt înmărmuriţi de durere. Imediat ce a aflat cumplita veste, bunica din partea tatălui (care locuieşte la Şiria) a făcut infarct şi a fost transportată la spital. Cu sufletele plânse, toată lumea îl aşteaptă acum pe Mădălin, acasă, la Covăsânţ, să îl conducă pe ultimul drum.

Sursa: http://www.aradon.ro/scurta-poveste-a-unui-destin-curmat-brutal-la-18-ani/1732386

loading...
Loading...

Citește și

Târgu Jiu: Transporta ILEGAL lemne!

La data de 21 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Gorj au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.