Transport gratuit la Săcelu pentru pensionarii din Târgu Jiu!


Pensionarii din municipiul Târgu Jiu, care sunt înscrişi la cluburile vârstei a III-a şi la Centrul de Asistenţă Socială pentru Bătrâni Magnolia, beneficiază, şi în acest an, de transport gratuit către staţiunea Săcelu. Organizarea activităţii a devenit deja o tradiţie pentru municipalitate, autorităţile locale acordând atenţie nevoilor persoanelor vârstnice.

Acţiunea se derulează începând cu data de 08 iulie 2019. Bugetul acordat de municipalitate este în valoare de 8000 lei cu TVA.
Deplasarea se va realize pe o perioadă de 14 zile, în două serii a câte 7 zile consecutive-inclusiv sâmbătă şi duminică, după cum urmează:
– prima serie 08.07.2019-14.07.2019
– seria a II-a 15.07.2019-21.07.2019.
Sunt puse la dispoziţie 50 de locuri pentru fiecare perioadă. Beneficiază de aceste facilităţi pensionarii care sunt membri ai Cluburilor Vârstei a III–a. Doritorii trebuie să meargă la unul dintre cluburi şi să completeze o cerere, la care trebuie anexate acte medicale ce atestă faptul că sănătatea le permite să participe la astfel de activităţi.
Plecarea se face zilnic, la ora 8:00, de la Clubul Vârstei a III-a situat pe strada Olteniţei, iar întoarcerea din staţiune este la ora 14:00.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.