Transport gratuit pentru elevii târgujieni


Un cetățean al Municipiului Târgu-Jiu a depus o petiție online solicitând consilierilor locali din Târgu-Jiu să analizeze posibilitatea acordării de gratuitate elevilor pe mijloacele de transport în comun. Târgujianul solicită ca pentru elevii care învață la unitățile școlare din Municipiul Târgu Jiu să se acorde o gratuitate de 100% pe perioada desfașurării cursurilor. Dovada se va face în baza carnetului de elev vizat în anul în curs. Justin Daea dă exemplul marilor orașe din țară care acordă astfel de facilitate.
,,Multe orase din tara au acordat o astfel de facilitate, cum ar fi Deva, Brăila, Bacău, Ploieşti. Au acordat elevilor gratuitate 100% si alte orase din tara, de asemenea Municipiul Hunedoara incaseaza simbolic 4.40 lei/luna, iar in Cluj autoritatile locale au pus la dispozitia elevilor linii speciale”, a spus târgujianul.
Justin Daea, târgujianul care a formulat petiția online precizează și faptul că în ultima perioadă Poliția Locală din Târgu-Jiu împreună cu controlorii Transloc au dat dovadă de exces de zel, coborând de nenumarate ori elevii din autobuze, chiar și pe vreme ploioasă, pentru a-i legitima și amenda.
Cei care vor să semneze petiția pot accesa site-ul https://www.petitieonline.com/transport_gratuit_pentru_elevii_din_tg-jiu_pe_mijloacele_de_transport_in_comun
Până în acest moment 119 târgujieni au semnat petiția.
loading...
Loading...

Citește și

GORJENI, trataţi ca nişte SCLAVI în Islanda. APEL către PARLAMENTARII de Gorj

20 de gorjeni, plecați la muncă în Islanda, cer cu disperare ajutor autorităţilor după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.