Transporta aluminiu și cupru ILEGAL!

La data de 03 aprilie a.c., polițiști din cadrul Politiei Oraşului  Bumbeşti-Jiu au identificat pe raza localităţii, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa pe D.N. 66 din direcţia Petroşani către Târgu-Jiu, transportând deşeuri neferoase (aluminiu și cupru) fără  a deține documente legale de provenienţă sau de transport.

 

În urma cântăririi s-a constatat că în autoutilitară era transportată cantitatea de 762 de kg de cupru şi 74 de kg de aluminiu, marfa fiind ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodie la un centru de colectare fier vechi.

 

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform legii 12/1990 cu amendă în cuantum de 500 lei.

Loading...

Citește și

Dobânzile continuă să scadă. ROBOR la trei luni a scăzut sub 3%, la cel mai mic nivel de după noiembrie

ROBOR la 3 luni, indicele în funcţie de care se calculează dobânzile variabile pentru creditele …

3 comentarii

  1. Fir’ai al naibii Mendeleevule! Or sa te ia ei mascați pe tine si pe tabelul tău, proba in instanta , după ce tiriplicii de la Sadu au constatat: cupru e ilegal! Intrebare: de detinut, traficat sau tras pe nas???😀😀😀😀
    Ionică, fata cei ce arunca mizerii pe spatiile publice ale gazetei, nu au niciun resentiment? Bai redactor Ultima ( ultimul)! Mai ilegal este portul tău de pix si mai imoral DREPTUL de-a flutura pe undeva vreo legitimație 😂! Transportul e ipotetic, până la proba contrarie! Nu cuprul! Titlul corect ar fi fost: Transport Ilegal de…! Dom’ Cantina, coledzii tai,ne dau cu gunoiul in ochi! Te sesizezi? Si bineinteles, te simti cumva..?

  2. Draga Marius,chiar nu vrei sa intelegi ca numarul diplomelor a crescut si cine se mai impiedica,draga, azi, de asa un amanunt,exprimarea in limba romana???!! Numai tu!Mai,sa fie!!Si cum sa-i stirbesti asa,mortis,entuziasmul la Ultima Ora, sa nu se mai poate odihni,ca dupa ce scrisasi tu,eu” intelesei” ca si spatiul bibliotecii Alexandria poate fi imediat ILEGAL facut din vorbe in versiunea Ultima!No,poftim,acum trebuie sa recunosc ca in loc sa-mi vad de cafeaua mea , tra sa recunosc, stau si ma gandesc, ca, n-am prea ”inteles”cum adica faci tu ”upgrade” la Ultima cu resentimentele!Zi buna tuturor!

  3. Te contrasalut, draga INNA! Sunt exact cum zici tu! Un re (sentiment)al!! Mi-am adus aminte de vechiul slogan socialist: Nu poti, te ajut! Nu vrei? ….I-a de-aici,Ultima ( ul)-care-o fi! Cu posibilitățile mele de analiza a evolutiei ( involuției😅) societatii , am concluzionat ca mare parte se datoreaza educatiei!! Parinti-profesor-elev-scoala-carte! Relatia formatoare de caractere!! Undeva, din sirul ” cromozomial” insiruit de mine, pentru cei ca Ultima.. si altii cateva milioane , se produce o ruptura! Nu asta e grav! CATASTROFAL E FAPTUL CA, IN LOC SA STEA IN LOCUL LOR , VOR SA FIE LIDERI DE OPINIE! Nu mai sunt tanar, nu am absolut nicio presiune si ambitie referitoare la cariera sau bunăstarea mea si a familiei mele! Am aceiasi atitudine si in raport cu cei cu care lucrez! Ultimul venit in echipa, PRETENUL unui ministru, un personaj absolvent de liceu in 2000, a lucrat ca si instalator până în 2010, in 2013 a absolvit ” magna cum laudae ” fabrica de diplome de la Oradea, din 2015 e consilier de ministru si membru in 3 consilii de administratie! Ce gust are cafeaua, INNA?? O zi buna si tie!
    PS. Crede-ma, ” colegul” are viața de cosmar cu mine! IN ultima sedinta l-am corectat de doua ori doar la acordul subiect-predicat! Concluzia ?? Nu doar o mare parte din redactorii TUTUROR gazetelor, cei ce se dau ziaristi prin cartier, sunt semidoct!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.