Transportau ILEGAL lemne!

La data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurala Novaci au identificat pe un drum forestier de pe raza comunei Baia de Fier, două autovehicule care transportau material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că un autoturism era condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Baia de Fier și era neînmatriculat în circulație, în care se afla cantitatea de 2,50 mc material lemnos esență molid, iar celălalt autoturism era condus de un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, în care se afla cantitatea de 2,90 mc material lemnos esență molid.

De asemenea, persoanele identificate nu au putut prezenta documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos, iar polițiștii au stabilit că întregul material lemnos a fost tăiat fără drept și sustras de pe un teren ce aparține Primăriei Comunei Baia de Fier. Întreaga cantitate de material lemnos a fost predată Ocolului Silvic Polovragi, iar uneltele utilizate la tăiere și autovehiculele au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos.

loading...
Loading...

Citește și

Locuinţe NOI ANL pentru 38 de familii din Rovinari! Foto

38 de familii din Rovinari au primit, ieri, cheile apartamentelor ANL la blocul P14 din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.