Trei bolnavi ai SJU nu au putut vota. Câteva sute au folosit urna mobilă

Potrivit Biroului Electoral Central, Gorjul a fost pe lista județelor fruntașe cu o prezență la urne cu 64,39%, la orele 21.00. La nivel national, la orele 21.00, prezenta la vot a fost de 61,83%.

Bolnavii internaţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu au votat cu ajutorul urnei mobile. Cei mai mulţi au votat pentru un trai mai bun, dar şi pentru locuri de muncă. Bolnavii au așteptat cu nerăbdare să își exercite dreptul la vot: „Am votat să fie mai bine pentru tineret, mie nu-mi mai trebuie locuri de muncă, am 43 de ani de muncă, am pensie, dar aş vrea să fie mai bine pentru tineret”, a declarat un alt bolnav. „Pentru binele poporului nostru am votat, al copiilor că noi suntem bătrâni, dar copiii să fie mai bine, să nu mai plece prin lumea albă. Vrem ca noul preşedinte să fie bun, să fie cu noi”, a declarat Lucreţia Drăguţi, din Logreşti.

Au votat în altă parte

Bolnavii care s-au internat sâmbătă seara nu au mai putut vota întrucât nu au formulat cerere pentru urna mobilă către Biroul Electoral Judeţean Gorj. În această situație s-au aflat trei dintre pacienţii aflaţi în spital. Pacienta Maria Platzner a venit să voteze la urna mobilă, dar nu a putut să-şi exprime dreptul, pentru că nu se afla pe lista pacienţilor care depuseseră cereri pentru urnă. „Vreau să votez, dar nu mi se dă voie. Am fost internată ieri după-masă (n.r.-sâmbătă). Nu este vina mea că nu am putut să mai depun cererea. O să chem un taxi şi o să merg să votez la secţia de care aparţin. Vreau să-mi exprim acest drept“, spus Maria Platzner.

loading...
Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ la ȘEFIA CJ? Ce spune LIDERUL PNL Gorj

Dan Vîlceanu anunță că nu-și dorește funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, deși se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.