Trei elevi gorjeni, eliminați de la cea de-a două probă a Bacalaureatului

bac2014

Absolvenții clasei a XII-a au susținut ieri cea de-a treia probă din cadrul Bacalaureatului, respectiv proba obligatorie a profilului. Un număr de 4.119 de elevi gorjeni s-au înscris în vederea susținerii probei la Matematică sau la Istorie. Doar 3.877 s-au prezentat în sălile de examen. Nu toți au reușit să termine însă de rezolvat subiectele probei, trei dintre ei fiind eliminați din sala de examen, după ce au fost surprinși în timp ce încercau să copieze.

Trei dintre cei peste 3.800 de elevi care au susținut ieri cea de-a treia probă a Bacalaureatului au fost eliminați din examen. Aceștia au fost surprinși în timp ce încercau să copieze. Unul dintre cei trei candidați a susținut examenul la Liceul Tehnic Turceni, iar ceilalți doi – la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu Jiu.

„Subiectele au fost accesibile”

Nici elevii care au susținut proba la Matematică, nici cei care au susținut proba la Istorie nu s-au speriat de proba susținută ieri. Potrivit acestora, subiectele au fost accesibile. „Am susținut examenul la Matematică. Nu mi s-a părut foarte greu. Mă așteptam la subiecte mai grele. Totuși, a fost mai greu decât la Limba română. La prima probă ne-a picat Eminescu și am fost pregătită. Cei care nu se așteptau la poezie au fost luați prin surprindere și nu au fost suficient de pregătiți. Mă aștept să am note mari și o medie generală peste 9”, a spus una dintre elevele Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. ,,Am susținut examenul la Istorie. Nu mă așteptam să fie atât de ușor, cel puțin partea a treia. Două dintre subpunctele de la primul subiect au fost mai dificile decât mă așteptam. Cred că m-am descurcat și voi lua o notă bună”, a spus un alt candidat.

Loading...

Citește și

ACUZAȚII după ce proiectul primarului privind parcările prin SMS i-a fost RESPINS

Marcel Romanescu acuză consilierii municipali PSD că i-au blocat proiectul privind implementarea sistemului de taxare …

Un comentariu

  1. pai da cele de la mate info au fost mult mai usoare decit cele de la stiintele naturii. asa au facut si anul trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.