Trei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni în ultimele 24 de ore

La data de 21 august a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Negomir au fost sesizaţi de o femeie, de 42 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe raza localităţii Moi, s-a întâlnit cu un tânăr, de 27 de ani, din aceeași localitate, care ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul ar fi exercitat acte de violenţă asupra femeii, pe motiv că aceasta nu doreşte să divorţeze de soţul său.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică.

Totodată poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de partea vătămată la o distanță mai mică de 150 metri.

La data de 21 august a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci a fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie , de 45 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său, de 49 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă asupra concubinei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică.

Totodată poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de partea vătămată la o distanță mai mică de 20 metri.

La aceeaşi dată, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizați telefonic de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său de 31 de ani , din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul geloziei ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică.

Totodată poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia .

Loading...

Citește și

Tânăr din Târgu Jiu dat dispărut

La data de 26 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.