duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:22

Trei posturi VACANTE la primărie!


Primăria Comunei Pestișani, Judeţul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Agricol, Fond Funciar. Cei care doresc să aplice pentru acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă în inginerie – specializarea măsurători terestre şi cadastru, geodezie, topografie; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este cazul. Termenul limită de depunere al dosarelor este 3 aprilie.
Tot Primăria Peștișani mai are nevoie și de un bibliotecar comunal debutant și de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Birou Financiar Contabil. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Pestișani, Judeţul Gorj, telefon: 0253/ 277.151, 0253/277.100.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.