Trei secții de la Spitalul de Pneumoftiziologie Dobrița caută șefi


Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, județul Gorj organizează, în această perioadă, concurs pentru ocuparea a trei funcții de șef la Secția Pneumologie I, la Secție Pneumologie II și la Secție Pneumologie III. Pentru a se înscrie la concurs, doritorii trebuie să aibă 5 ani vechime în specialitate.

Spitalul de la Dobrița a vacantat trei funcții de conducere care nu pot fi ocupate însă de persoanele sancţionate în ultimii 2 ani de către unităţile la care au fost angajate sau de către Colegiul Medicilor din România, precum şi cele cărora le-a încetat contractul de administrare în condiţiile stabilite de lege. De asemenea, medicii în vârstă de 67 de ani nu pot participa la aceste concursuri. Contractul de administrare a câștigătorilor cu unitatea va avea o valabilitate de 4 ani.
Candidații vor susține o probă de o probă de intreviu, prin susținerea contractului de management, una scrisă dar și una clinică sau practică.
Candidații vor achita o taxă de concurs de 200 de lei.
Posturile au fost vacantate în aprilie 2019 prin hotărâre a Consiliului JUudețean Gorj.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.