Trotuare înzăpezite, pietoni amendați, utilajul nou al afaceristului Lungan, la expoziție, în fața PRIMĂRIEI!


În timp ce trotuarele din municipiul Motru sunt crunt înzăpezite, iar un pensionar din oraș a fost amendat luni pentru că circula pe carosabil neavând vreo altă variantă, în fața primăriei din localitate, de mai multe zile, staționează un utilaj nou-nouț deținut de către afaceristul Ovidiu Lungan. Firma respectivului nu are contract de deszăpezire cu primăria, dar, cu toate acestea, își plimbă tacticos utilajele prin oraș, societatea respectivului având însă datorii morale la municipalitate pentru alte contracte ce i-au fost puse pe tavă.

Pensionarul Alpredi din Motru a fost amendat luni de poliție, pe Calea Tismanei, cu 290 de lei, pentru faptul că circula pe carosabil, aceasta fiind singura variantă de drum spre casă. Trotuarul de pe strada respectivă era înzăpezit, iar omul mergea liniștit pe marginea părții carosabile negândindu-se că ar putea rămâne fără jumătate de pensie.
Vârstnicul a încercat degeaba să explice că vina aparține administrației locale care nu a deszăpezit trotuarul, că polițistul i-a aplicat sancțiunea fără regrete.
Omul a declarat că va pleca din țară, mai exact în America la copii, pentru că în orașul său nu mai poate trăi liniștit.
În ziua incidentului, chiar ieri, un utilaj al afaceristului Lungan a fost parcat, la expoziție, în fața primăriei municipale, un consilier local luând decizia să se pozeze cu investiția privată făcând haz de necaz legat de deszăpezirea dezastruoasă din acest an.
Mai mult, în același timp, mai mulți salariați deszăpezeau cu lopeți și o roabă parcarea din fața primăriei și calea de acces, în imediata vecinătate a utilajului parcat sfidător în fața primăriei.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.