Tudor în cere lui Popescu să-și asume CANDIDATURA la Primăria Târgu-Jiu. REACȚIA liderului PSD de la municipiu


Adrian Tudor este supărat că nici până acum Partidul Social Democrat nu a desemnat candidatul la Primăria Târgu-Jiu pentru alegerile locale din luna iunie.

Președintele executiv al PSD Târgu-Jiu le cere liderilor de la județ să trateze cu responsabilitate problema stabilirii candidatului care va fi aruncat în lupta cu primarul liberal, Marcel Romanescu. Adrian Tudor speră să nu existe oameni în PSD Gorj care să facă blat cu actualul edil al municipiului. Ba mai mult, spune că liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, ar trebuie să-și asume candidatura la primărie. „Eu sper ca PSD să trateze cu responsabilitate și să nu mai dăm posibilitatea nimănui să considere că e un blat între unii și Marcel Romanescu. La un moment dat, apar și orgolii la nivelul organizației municipale pe care trebuie să le tratăm cu responsabilitate. Eu cer să tratăm cu prioritate interesul Târgu-Jiului și a organizației de partid a PSD și după aceea să discutăm despre proiecte personale în următorii patru ani. Deocamdată, este foarte important ca orașul să nu mai rămână pe mâna unui om care nu a reușit să își ducă la îndeplinire cele 10 puncte din programul electoral pe care le-a propus în 2017. Un primar actual, care, în fiecare moment, caută să aducă beneficii unor firme private, interese meschine în orice proiect pe care îl propune. Sper că până în alegeri să fie anunțat candidatul. Sunt foarte supărat, în acest moment, că nu suntem în stare să luăm o decizie în acest moment. Problema trebuie tratată cu responsabilitate sau președintele organizației municipale, în acest moment, să-și asume candidatura, domnul Aurel Popescu. Dacă nu reușim să ajungem la un consens și căutăm să punem candidați doar așa de dragul de a avea la un moment dat sau să rezolvăm niște proiecte persoanele, să-și asume candidatura președintele organizației municipale”, a conchis Adrian Tudor.

Aurel Popescu: NU trebuie să-mi asum nimic

Președintele PSD Târgu-Jiu spune că, în curând, în urma unei discuții cu liderii partidului de la nivel județean va fi stabilit candidatul la primărie și lista de consilieri județeni. Aurel Popescu afirmă că decizia va fi luată la partid, de aceea nu este nevoie ca el să-și asume o candidatură, așa cum i-a cerut Adrian Tudor. „E un punct de vedere al domnului Adrian Tudor, cel care, săptămâna trecută, spunea foarte clar că se aliniază la ce va decide organizația la modul general. Împreună cu conducerea județeană vom stabili atât candidatul pentru primăria municipiului Târgu-Jiu, cât și lista de consilieri și viitori viceprimari pentru primăria municipiului Târgu-Jiu. Nu trebuie să-mi asum eu absolut nimic, pentru că discuția noastră a fost cât se poate de serioasă, cât se poate de aplicată și nici de departe nu vreau să mă abat acum de la acele discuții pe care le-am purtat împreună cu domnul Adrian Tudor, cu domnul Weber, cu domnul Cosmin Popescu și tot împreună le vom purta în această săptămână. Și pe mine mă interesează la fel de mult ca și pe domnul Adrian Tudor să ieșim cu cea mai bună variantă pentru primăria municipiului Târgu-Jiu, atât în ceea ce privește primarul, cât și în ceea ce privește lista de consilieri locali, care, mai departe vor da cei 2 viceprimari pentru următorii 4 ani. Nu știu la cine face referire, când vorbește de un posibil blat. În niciun caz la Aurel Popescu, pentru că Aurel Popescu, în toată această perioadă de timp, a demonstrat că a luptat pentru PSD cu foarte mare seriozitate și luptă în continuare pentru PSD la fel de serios, indiferent de cine va fi candidatul. Eu acest lucru l-am spus și îl spun în continuare, pentru că în niciun caz nu voi pleca de la PSD”, a declarat Aurel Popescu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.