Tunelurile secrete de sub Bucegi. Cât adevăr cuprinde legenda!

Munții Bucegi ascund multe mistere și multe mărturii inedite despre fenomene paranormale și portaluri spre alte lumi. O legendă modernă vorbește despre tunelurile secrete care leagă aceste portaluri și care, probabil, sunt mult mai vechi decât am putea bănui.

Bucegii ascund un lanț de drumuri tainice, săpate în piatră, poate, de civilizații mult mai vechi decât cele cunoscute. Tunelurile secrete au fost folosite și pe vremea dacilor, dar și în vremurile tulburi ale năvălirilor tătare de populația din zonă care încerca să își ascundă bunurile și viața. Unele mai sunt cunoscute și azi, dar altele sunt bine ascunse și nu se mai vorbește despre ele decât în poveștile bătrânilor. Tunelurile secrete din Bucegi leagă Carpații prin inima munților Este uimitor că legendele dacice au povestit despre tunelurile și pasajele misterioase care legau Carpații de la un capăt la celălalt. Poveștile de demult spun că Decebal reușea să își ducă armata de la Dunăre până la Sarmisegetuza într-o singură zi, prin pântecele munților. Trecerile erau cunoscute numai de preoții și nobilii apropiați regelui dac, dar niciunul dintre ei nu cunoștea toate pasajele de taină.

sursa: liberttea.ro

Loading...

Citește și

«Coronavirusul, armă biologică, se va răspândi peste tot în lume». Iată care ar fi antidotul!

Adevăr sau invenție? Despre epidemia de coronavirus care se va răspândi peste tot în lume …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.