UATAA Motru NU a găsit banii pentru certificatele de CO2. MESAJUL lui Corcoaţă


Administratorul special al uzinei de alimentare cu apă și agent termic le cere autorităţilor locale să-şi achite datoriile către UATAA pentru a putea cumpăra certificatele de carbon până la sfârşitul lunii aprilie.

UATAA Motru trebuie să achiziționeze peste 20 de mii de certificate de carbon până la sfârșitul lunii aprilie. Pentru asta trebuie să plătească peste 2 miloane de lei. Eugen Corcoață spune că uzina nu poate suporta toată cheltuiala. Așteaptă în continuare sprijin din partea autorităților locale. Cere ca primăria să plătească rapid datoriile istorice ce se ridică la circa 17 miliarde de lei vechi pentru ca UATTA să treacă peste impasul în care a ajuns. “Toate încasările pe luna aprilie o să le dirijăm către achiziția celor peste 20.000 de certificate, dar banii nu vor fi suficienți. Una dintre variante ar fi ca primăria să-și plătească căldura, apa caldă și ajutoarele de încălzire care întârzie nepermis de mult. La fiecare 3 luni, am înaintat rapoarte cu veniturile, cheltuielile, creanțele, datoriile. Cred că sunt destul de informați. Nu cred că e nevoie de un vot suplimentar în consiliul local”, a declarat administratorul special. Eugen Corcoață cataloghează declarațiile lui Gigel Jianu, potrivit cărora UATAA e o gaură neagră, ca fiind ale unui om care nu cunoaște cu ce probleme se confruntă furnizorul de apă caldă și căldură din Motru. Șeful uzinei îi transmite primarului să facă demersuri la guvern pentru a obține în acest an bani din fondul de rezervă să sprijine activitatea societății.

loading...
Loading...

Citește și

Iordache vrea RUPEREA ALIANȚEI PSD-ALDE

Președintele Alianței Liberalilor și Democraților de la Gorj critică dur guvernarea și susține că ALDE …

Un comentariu

  1. Aceste datorii istorice cum le spui tu Corcoață sunt de pe vremea lui Hanu ai dreptate! Dar tu nu ai știu niciodată să te duci la Hanu să ceri bani te ai trezit acum după ce ai adus UATAA in sapă de lemn!Apropo ia întrebați l știe ce sunt aceste certificate de care tot vorbește ? Pentru ce trebuie achiziționate?Vai capul lui săracu in 8 ani nu a învățat nimic la centrala asta!E bun doar să ceară că i se va da, așa crede el .Mai dute și acasă că doar ești la pensie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: