UATAA ține la sănătatea motrenilor! Poluare la greu, furnizată pentru plămânii cetățenilor


La finalul săptămânii trecute, UATAA Motru a furnizat în atmosferă un fum gros, dens și poluant pentru cetățenii municipiului care ieșiseră afara cu familia, o dată cu încălzirea vremii. Cetățenii s-au arătat revoltați, pe rețelele de socializare, de poluarea din oraș, speriați totodată că viața lor este pusă în pericol, iar cei care ar trebui să ia măsuri în acest sens stau impasibili, ridicând din umeri, și așteptând să treacă luna doar pentru a-și încasa indemnizațiile uriașe.

De altfel, UATAA nu are, nici în prezent, autorizație de mediu, fiind sancționată, în decembrie, cu 50.000 de lei de Garda de Mediu, unitatea plătind jumătate din amendă în 24 de ore și contestând apoi în instanță procesul verbal. Acesta este doar un tertip ales de conducerea uzinei pentru a trage de timp și a putea furniza agent termic. Asta, în loc să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor de mediu, știute de ani de zile. Mai mult, reprezentanții UATAA au grijă, periodic, să asigure consumatorii că problema va fi rezolvată, aceasta urmând să dispară anul viitor.
Până acum totul rămâne la stadiul de vorbe și nicidecum de fapte, motrenii fiind obligați să inhaleze, periodic, fumul și praful deversate în atmosferă de această unitate.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Un comentariu

  1. Pai daca aveau bani faceau ce trebuie.Asa o lungesc cat pot.
    Cine crezi tu ca plateste amenda.Tot motrenii care dau drumul la robinet.
    Reusita articolului consta in faptul ca poate se va va mai lua o amenda mica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: