UCB acordă șapte tipuri de burse și în acest an universitar!

 

În ultima ședință a Senatului Universității Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu s-a aptrobat cuantumul burselor ce vor fi acordate studenților și în acest an universitar. Mai exact, instituția de învățământ superior oferă și de această dată șapte tipuri de burse cu valori lunari cuprinse între 300 și 1100 de lei.
Cea mai mică bursă a UCB este cea de sprjin pentru continuarea studiilor. Aceasta are o valoare de 300 de lei. În ierarhie urmează bursa specială de 400 de lei, apoi cea socială de 600 de lei. Mai există o bursă socială dar ocazională tot de 600 de lei, o bursă de stagii de 600 de lei dar, și o bursă de merit de 800 de lei. Cea mai mare bursă este cea de performanță științifică în valoare de 1100 de lei, dar de-a lungul timpului aceasta a fost obținută de puțini studenți.
Valoarea burselor este similară cu cea a anului universitar trecut spun studenți ai UCB.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.