UCB ANGAJEAZĂ contabil șef! Vezi condițiile!


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de contabil şef I (S) la Compartimentul Financiar Contabil din cadrul Direcţiei Generale Administrative la Direcţia Economică. Condiţiile pentru a putea aplica un CV sunt următoarele: studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă de lungă durată (sau echivalente: diplomă de licenţă şi diplomă de master pentru absolvenţii studiilor universitare Bologna) în domeniul economic, cu specializare (master/curs postuniversitar) în domeniul financiar contabil; certificat de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (S.E.C.); vechime în studii superioare economice – minimum 8 ani; vechime în funcţii de conducere economice, financiar – contabile în instituţiile publice – minimum 5 ani. Data limită de depunere a dosarelor este 12 februarie, iar proba scrisă va avea loc în data de 20 februarie. Relații suplimentare se pot obține la sediul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, județul Gorj, telefon 0253/223.971.

Loading...

Citește și

Încă trei universități după UCB au luat măsuri contra coronavirus, suspendând cursurile! Carantină impusă studenților veniți din străinătate

Având în vedere actualul context epidemiologic, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face noi precizări anunțând, luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.