UCB îi ajută pe elevi să se pregătească pentru Bac

ucb

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu se va implica în pregătirea elevilor de clasa a XII-a în speranţa că, în acest fel, rezultatele de la examenul de Bacalaureat vor fi mai bune. Reprezentanţii universităţii au discutat deja despre modalitatea prin care cadrele didactice ale comunităţii academice pot să vină în ajutorul elevilor. Astfel, se are în vedere organizarea unor cursuri de pregătire gratuite care vizează subiectele cerute în programa pentru Bacalaureat.

Cursurile de pregătire a elevilor de clasa a XII-a vor fi susţinute de cadrele didactice ale Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative, Facultatea de Inginerie organizând astfel de cursuri la Matematică încă din anul 2011.
Facultatea de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative va începe cursurile gratuite de pregătire pentru examenul de Bacalaureat în data de 5 aprilie, locul de desfășurare al cursurilor fiind sediul Facultății de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative din str. Griviței, nr. 1, Târgu-Jiu.
La cursuri pot participa toţi cei care se vor înscrie la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vara anului 2014.
Calendarul pregătirii elevilor pentru examenul de Bacalaureat 2014 se găsește pe site-ul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, la secţiunea Noutăţi: http://www.utgjiu.ro.

Loading...

Citește și

ACUZAȚII după ce proiectul primarului privind parcările prin SMS i-a fost RESPINS

Marcel Romanescu acuză consilierii municipali PSD că i-au blocat proiectul privind implementarea sistemului de taxare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.