UCB își face Muzeu Universitar! Are și director


Rămas cu câteva spații goale, scoase la închiriere dar rămase fără chiriași, Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu a decis să folosească cu cap clădirea situată în strada Vulcan, la nr.21. Mai exact, în această locație va fi înființat un muzeu, ce va purta denumirea de Muzeul Universitar Constantin Brâncuși.

În ultima ședință de Senat, organismul fiind întrunit pe 31 octombrie, s-a aprobat înființarea muzeului universitar ce va fi condus de prof.univ. dr. Ion Lucian Medar. În același cadru s-a stabilit includerea în rândul membrilor fondatori ai muzeului a cercetătorului științific Gheorghina Boda și a cercetătorului științific Dumitru Ion Rogojanu.
Muzeul va fi realizat în incinta clădirii universității de pe strada Vulcan din Târgu-Jiu, va fi pregătit și deschis studenților și nu numai după un program ce va fi stabilit de conducerea UCB.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.