duminică , 21 octombrie 2018 - 21:35

UCB prezentă la Geneva!


În perioada 11-14 septembrie 2018, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a fost prezentă la Geneva, la cea de-a treizecea ediţie a Conferinţei Asociaţiei Europene pentru Educaţie Internaţională – EAIE 2018.30 de universităţi din România au participat la această conferință, cu un stand naţional sub deviza „Study in Romania”. Organizatorii pavilionului românesc consideră că principalul mesaj promovat este acela conform căruia în România există universităţi competitive la nivel global, atât în domeniul educaţiei, cât şi în cel al cercetării ştiinţifice.
Astfel, peste 100 de reprezentanţi ai mediului academic din România, împreună cu reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale, Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), UEFISCDI, Misiunii permanente a României la ONU şi Ambasadei României în Elveţia și-au exprimat interesul și susținerea pentru internaționalizarea învățământului superior.
În acest an, la conferința EAIE – Geneva 2018, au participat aproximativ 6.000 de reprezentanți din 95 de ţări. În cadrul evenimentului, au fost organizate 40 de pavilioane naţionale şi au avut loc 250 de sesiuni de specialitate şi workshop-uri.
loading...
Loading...

Citește și

Încep înscrierile la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri

Interpreții gorjeni care vor să participe la Festivalul Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu” se pot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.