UCB Târgu Jiu a scos la concurs două posturi!


Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante, de referent de specialitate deb. (S) la Cabinetul Președintelui Senatului universitar și de referent de specialitate deb. (S) la Departamentul pentru Relații Internaționale și Programe Comunitare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de execuție vacante de referent de specialitate deb. (S) la Cabinetul Președintelui Senatului universitar sunt necesare studii superioare, absolvite cu diplomă de licență în domeniul științe administrative și cunoașterea unei limbi străine.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 02 septembrie 2019, ora 16.00. Proba scrisă va fi susținută pe data de 10 septembrie 2019, ora 10:00, iar pe data de 12 septembrie 2019, ora 10:00 va fi susținută proba interviu.
Candidații care optează pentru funcția de referent de specialitate deb. (S) la Departamentul pentru Relații Internaționale și Programe Comunitare trebuie să dețină studii superioare, absolvite cu diplomă de licență în domeniul științe sociale, științe economice, științe inginerești, trebuie să cunoască o limbă străină, să dețină cunoștințe operare PC și să aibă competențe și abilități sociale: capacitate de adaptare sporită, comunicare, seriozitate, capacitate de asimilare de noi informații și abilități, disponibilitate pentru implicare în activități socioculturale, deschidere la nou, multiculturalism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
• 03 septembrie 2019, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
• 11 septembrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
• 13 septembrie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.