UEF Motru nu găsește 30 de țevi, folosite la Cariera Roșiuța pentru denisiparea unui puț


Un puț de apă potabilă, realizat recent în incinta Carierei Roșiuța, a provocat o pierdere însemnată UEF Motru. Angajați din unitatea motreană susțin că unitatea, aparținând CEO, ar fi fost prejudiciată cu 30 de țevi metalice, folosite în procesul de forare și de curățare a puțului. Țevile respective nici nu s-ar mai afla în Gorj, ci ar fi trecut în alt județ, la un personaj care ar avea legătură cu unitatea minieră.

Lipsa celor 30 de țevi a fost semnalată de salariații UEF conducerii unității, alarmate acum că aceste bunuri ar fi ajuns într-un cartier din municipiu, de unde, recent, ar fi fost încărcate și duse în județul Dolj. Conducerea UEF este îngrijorată de lipsa țevii s-a auzit printre angajați, iar problema nu s-a raportat și mai departe, conducerii CE Oltenia.
UEF Motru este un satelit al CEO care a fost implicat în multe lucrări ilegale făcute pentru Marin Condescu, atât la stadionul din Târgu-Jiu cât și la ferma sa de capre de la Baniu, din comuna Borăscu.
La Roșiuța s-au petrecut mai multe incidente în ultimele luni, chiar ieri, două tiruri se aflau în stocul de cărbune pentru încărcare, angajații întrebându-se dacă se dă cota de cărbune? Asta știind că furnizarea cărbunelui către terți se face doar din incinta Carierei Husnicioara. Nu se ignoră faptul că vreo biserică ar fi intrat în primăvară fără cărbune de grătar, știut fiind că de la Cariera Roșia au plecat astfel de transporturi, oprite de poliție, în spatele acestora fiind chiar directorul carierei respective.

loading...
Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: