UIMITOR! O cățelușă din Gorj stoarce lacrimi de emoție pe internet


O cățelușă a făcut un gest incredibil, pe 1 Decembrie, pentru a-și salva cei șapte pui din locuința stăpânului său, din comuna Săcelu, care a fost cuprinsă de flăcări. Aceasta a vrut să intre în foc, iar pompierii și-au dat seama că trebuie să existe o explicație, așa că și-au riscat viața și au intrat în mijlocul flăcărilor, găsind o cutie cu șapte cățeluși.

„După ce dispeceratul nostru a primit apelul, la fața locului și-au început goana nebună două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci. Au ajuns băieții la fața locului și au găsit o mare de flăcări și multe țipete ale oamenilor care erau neputincioși. Au întins mai multe linii de furtunuri pe toate părțile ca să prindă în strâmtoare focul și au început lupta cu acesta. Alți băieți au trecut la salvarea animalelor din gospodăria omului. Colegul nostru, Ștefan Corici, vede o cățelușă care parcă era nebună. Ziceai că acum sare în flăcări. Se zbătea de nu știai ce să crezi. Ștefan dădea s-o ia în brațe și s-o ducă într-un loc sigur, dar ea nu și nu. «- Bă tată, vezi că asta are ceva acolo în interior», îi spune Dan Popescu, șeful turei de serviciu lui Ștefan! Dan pune un băiat să-l asigure pe Ștefan și acesta intră în încăperea cuprinsă de flăcări. Mult fum și flăcările îi șuierau pe la urechi! Se apleacă jos unde fumul nu era așa dens să vadă ce ar mai putea fi în încăpere și aude scâncete dintr-o cutie de carton. Ștefan ia cutia în brațe și o zbughește pe ușa pe care intrase. În spatele lui, flăcările se închideau de parcă și lor le fusese milă de micile suflete din cutie. După o luptă crâncenă, focul s-a dovedit învins. Dan îl strigă pe Ștefan:« -Ștefane, vino tată să-ți arăt ce avem aici!» Dan deschide cutia de carton, iar dintr-o piele de oaie scot capul șapte cățeluși! Lângă cutie, înghețată de frig, învelită într-o păturică, cățelușa care acum era mult mai prietenoasă! Își văzuse cățeii salvați! (…) Proprietarul, un bătrân în vârstă de 68 de ani, vine și el! I s-a luminat fața. Parcă uitase că tocmai i-a luat foc casa. Pentru fiecare cățeluș din cutie avea un nume și micuții parcă simțeau mângâierea bătrânului. Băieții și-au strâns accesoriile și au plecat la bază”, au precizat reprezentanții ISU Gorj.


Loading...

Citește și

Șapte răniți, după un impact frontal între două mașini pe DN 67

Șapte persoane au ajuns la spitalul din Motru, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.