Uite ce mare și FRUMOS s-a făcut fiul unei cunoscute blonde din Târgu Jiu!


La sfârșitul anului 2016 devenea cea mai fericită femeie, căci atunci și-a ținut pentru prima dată fiul în brațe! Frumoasa blondă a născut un băiat perfect sănătos de nota 10 și de atunci viața Octaviei Geamănu și a liderului trupei “Directia 5”, Marian Ionescu, s-a schimbat complet. Octavia radiază de fericire și soțul ei a devenit un familist convins, lăsând de-o parte petrecerile și viața de noapte. „Marian e foarte implicat în creşterea lui Andrei. De când a venit bebe în viaţa noastră, el a făcut cumva să fie prezent mereu. În momentele în care se află în Bucureşti, Marian e doar al nostru. Îşi petrece foarte mult timp cu Andrei, merg amândoi la plimbare, se joacă. Când Marian studiază la chitară, micuţul nostru e lângă el. Să vă spun ceva, Marian îi cânta lui Andrei din prima zi de când l-am adus acasă. Andrei nu are nici o jucărie preferată, însă îl atrag pianul şi chitara”, a declarat Octavia pentru o revistă națională.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: