Un angajat al CEO, tatăl unui copil de 10 ani, în comă după un accident

angajat-ceo• Are nevoie de sânge

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) are nevoie de ajutor, după ce a fost victima unui accident de circulație. Starea de sănătate a lui Cătălin Chiliban din Sărdănești este gravă, bărbatul, care este tatăl unui copil în vârstă de 10 ani, fiind internat la Craiova, la Spitalul Nr. 1. 

Cătălin Chiliban a fost implicat într-un grav accident, marți dimineața, pe raza localității Plopșoru. Muncitorul, care este angajat la Termo Rovinari, se afla în timpul liber. Liderul sindical Manu Tomescu a făcut un apel umanitar, joi, către toți cei care vor să îl ajute pe miner: Cătălin Chiliban are nevoie de sânge, grupa 0 cu Rh pozitiv. „Fac un apel umanitar către toți cei care vor să ajute și să salveze viața unui coleg și prieten. Colegul nostru Catalin Chiliban a suferit un grav accident de mașină și are nevoie urgentă de transfuzii de sânge. Cine vrea să doneze pentru a-l ajuta pe Catalin, îl rog să mă contacteze urgent, pentru că trebuie să ne organizăm ca să fim mâine dimineață la ora 8, la Spitalul Nr.1 din Craiova!”, a scris, pe rețeaua de socializare, sindicalistul Tomescu.
Colegii și prietenii bărbatului rănit promit să îl ajute și i-au lăsat foarte multe mesaje pe pagina de socializare. Cu toții speră ca minerul să se facă bine. Cătălin Chiliban este căsătorit și are un fiu în vârstăî de 10 ani. Familia Chiliban locuiește în localitatea Sărdănești de lângă Turceni.


loading...
Loading...

Citește și

Mesaje de atenționare, pe trecerile de pietoni din Târgu-Jiu! Ce au scris polițiștii

În primele nouă luni ale acestui an s-au înregistrat peste 60 de accidente rutiere grave, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.