duminică , 23 februarie 2020 - 16:51

Un angajat al SJU câștigă 11.000 lei lunar! Cu ce se ocupă!

autopsie

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a făcut publice salariile pe care le încasează toţi angajaţii unităţii medicale. Documentul dat publicităţii prezintă situaţia retribuțiilor nete primite de angajaţi în luna mai. Fondul total de salarii pentru cei 1.062 de angajați a fost de 2.279.184 lei.

Cel mai mare salariu net primit de un angajat al unităţii spitaliceşti din municipiul Târgu-Jiu, principalul spital din județul Gorj, depăşeşte suma de 11.200 de lei, iar cea mai mică sumă încasată cu titlul de leafă a fost primită în luna ianuarie de un medic rezident şi este de 202 lei, primit de o îngrijitoare din Policlinică. Cele mai mari venituri salariale sunt la Serviciul Medicină Legală (SML) Gorj: medicul șef al SML a primit în luna mai 11.202 de lei. În cadrul aceluiaşi serviciu, mai sunt doi medici cu salarii foarte bune, care depășesc 8.000 lei și unul cu un salariu de peste 6.800 lei. Un autopsier câștigă peste 3.000 lei, iar îngrijitoarea ia lunar 1.759 lei. De asemenea, şeful Serviciului Anatomie Patologică a plecat acasă cu un salariu net de 9.475 de lei, iar medicul primar a primit 8.126 lei. Un asistent medical al acestui serviciu câștigă 4.995 lei, autopsierul 3.214 lei și îngrijitoarea 2.215 lei.

Salariul lui Tătaru, mai mic decât al directorului medical

Leafa netă a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru, a fost de 6.611 lei. De asemenea, un alt membru al Comitetului Director, medicul Daiana Brânzan, a primit un salariu de 7.565 de lei în luna mai. Directorul financiar-contabil, Mihaela Ratcu, economistă, a încasat un salariu net de 6.507 de lei.

Loading...

Citește și

ACCIDENT grav, cu 7 VICTIME, la Florești!

In jurul orei 09:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta …

3 comentarii

  1. Ati dat varfurile salariale in SJU. Astea vor crea o imagine falsa in randul cititorilor dumneavoastra. Puteti spune acum si salariul mediu ? Pentru ca din cei 1000 de angajati sunt vreo 10 cu salarii din astea si restul cu salarii in jurul a 2000 de lei.Daca medicii ar avea 10000 lei nu s-ar mai gandi sa plece afara.Nu stiu de ce, dar pare o conspiratie ticaloasa impotriva sistemului medical romanesc.Neinformand corect sau informand trunchiat,participati fara sa vreti la aceasta conspiratie. Spuneti fratilor cat castiga un judecator sau procuror.Spuneti ce pensii si alte drepturi au,drepturi pe care nu le are un cetatean de rand. Sa vada poporul ca suntem inca cu mentalitatea unui stat militarizat,unde numai cei care detin forta sunt bine platiti. Noroc ca exista astazi libera circulatie,iar medicii pot profesa oriunde in lume. O sa ajungem sa fim tratati de vraci si de negrii in Romania. Si sa va vad atunci tot pe voi ziaristii cum o sa va lamentati.

  2. Tataru are salariu mai mic decat directorul medical pentru ca asa e normal,are mai putina scoala si fara doamna doctor Brinzan ar fi fost incapabil sa organizeze ceva,el fiind tot timpul plecat din spital pe la Consiliul JudeteaN UNDE TREBUIE ZILNIC SA PUPE ANUMITE ZONE.Doamna doctor Brinzan a tinut spitalul asa ca merita toti banii.Pacat ca a fost determinata sa plece.

  3. Se aude ca pe noua directoare Lorena Davidescu o va plati mult mai putin femeia fiind o solutie gasita la repezeala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.