Un avocat din Baroul Gorj, noul jurist al Primăriei Târgu-Jiu!


Popescu Zamfir, avocat în Baroul Gorj, a fost singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru ocuparea temporară a postului de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, la Serviciul juridic-contencios din cadrul Direcția juridice şi administrație publică a Primăriei Târgu-Jiu. Acesta a trecut proba scrisă cu nota 5,1, trecând doar cu o sutime penste nota minim admisă pentru promovare. Avocatul și-a mai încercat morocul, fără succes însă, și pentru un post de jurist la Consiliul Județean Gorj.

Pentru ocuparea postului, candidatul trebuie să aibă 7 ani vechime conform studiilor de drept absolvite, fapt care a fost ușor de îndeplinit de avocatul Popescu Zamfir. Acesta a trecut cu greu de proba scrisă dar a luat notă mai mare la interviul susținut pe 16 ianurie, adică 7,1. Avocatul a obținut postul de consilier juridic pe care îl va ocupa doar pentru o perioadă de timp.
Avocatul Popescu a fost în 2017 victima unui incident violent, acesta fiind agresat fizic și verbal de soțul clientei sale. Agresorul din Arcani s-a ales atunci cu dosar penal după ce l-a bătut pe avocatul care a reprezentat-o pe fosta sa soţie la procesul de divorţ. Avocatul şi agresorul erau vecini, iar, în seara incidentului, s-au întâlnit întâmplător la un magazin din comună. Bărbatul l-a înjurat şi l-a lovit cu pumnul pe avocatul Zamfir Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Vișan, eliberat din funcția de secretar de stat! Vezi cine va conduce Departamentul de Energie! Consiliul de Supraveghere al CEO, revocat, în următoarele zile!

Doru Vișan a fost eliberat, miecuri, din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, …

Un comentariu

  1. Ce are frate ?!….si sutimea-i buna….mai are un pic si iese la pensie…bai esti prost ?!…bai esti nebun?!…Chiar si asa -i jurist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: