miercuri , 26 februarie 2020 - 18:58

Un avocat din Baroul Gorj, noul jurist al Primăriei Târgu-Jiu!


Popescu Zamfir, avocat în Baroul Gorj, a fost singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru ocuparea temporară a postului de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, la Serviciul juridic-contencios din cadrul Direcția juridice şi administrație publică a Primăriei Târgu-Jiu. Acesta a trecut proba scrisă cu nota 5,1, trecând doar cu o sutime penste nota minim admisă pentru promovare. Avocatul și-a mai încercat morocul, fără succes însă, și pentru un post de jurist la Consiliul Județean Gorj.

Pentru ocuparea postului, candidatul trebuie să aibă 7 ani vechime conform studiilor de drept absolvite, fapt care a fost ușor de îndeplinit de avocatul Popescu Zamfir. Acesta a trecut cu greu de proba scrisă dar a luat notă mai mare la interviul susținut pe 16 ianurie, adică 7,1. Avocatul a obținut postul de consilier juridic pe care îl va ocupa doar pentru o perioadă de timp.
Avocatul Popescu a fost în 2017 victima unui incident violent, acesta fiind agresat fizic și verbal de soțul clientei sale. Agresorul din Arcani s-a ales atunci cu dosar penal după ce l-a bătut pe avocatul care a reprezentat-o pe fosta sa soţie la procesul de divorţ. Avocatul şi agresorul erau vecini, iar, în seara incidentului, s-au întâlnit întâmplător la un magazin din comună. Bărbatul l-a înjurat şi l-a lovit cu pumnul pe avocatul Zamfir Popescu.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Un comentariu

  1. Ce are frate ?!….si sutimea-i buna….mai are un pic si iese la pensie…bai esti prost ?!…bai esti nebun?!…Chiar si asa -i jurist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.