Un bărbat din Glogova, cu mâna în pantaloni în fața Școlii Gimnaziale nr.1 Motru! Părinții revoltați, polițiștii impasibili!


De la începerea anului școlar, un bărbat de peste 50 de ani care locuiește în zona Glogova, își face apariția în fiecare dimineață în jurul orei 7.00-7.30 în fața Școlii Gimnaziale nr.1 Motru. Individul, pare-se surdo-mut, stă cu o mână băgată în pantaloni, și, bolborosind sunete ciudate, așteaptă astfel copiii care vin la școală. Bărbatul stă câteva ore în fața școlii, fapt care a atras atenția părinților câtorva elevi. Aceștia au cerut sprijinul autorităților locale, iar acestea, mai exact, poliția locală, a mutat omul câțiva metri mai departe de unitatea de învățământ după ce i-au luat apărarea, aberant, bărbatului cu pantaloni suflecați, încălțați în șlapi.

„Stă cu mâinile în pantaloni pentru că îi este frig” au spus polițiștii locali din Motru cânt viceprimarul localității, Cosmin Morega, le-a cerut acestora să ia măsuri cu bărbatul care așteaptă elevii, în mod ciudat, în fiecare zi, în fața școlii.

„Inițial nu am crezut cele spuse de părinți până când am văzut în mai multe zile acest bărbat, care ar fi din Glogova, postat în fiecare dimineață în fața școlii gimnaziale. Am văzut și eu că are mâna sau mâinile în pantaloni în partea din față, și le-am cerut polițiștilor locali să găsească soluții ca acesta să dispară din preajma unității de învățământ. Ei l-au mutat câțiva metri mai încolo de școală, unde are zilnic același comportament. Dacă este bolnav trebuie internat într-o instituție de specialitate, cert este că nu trebuie lăsat acolo. Chiar dacă polițiștii au motivat că ține mâinile în pantaloni de frig. Agenții nu au sesizat însă că individului nu-i era frig deloc deoarece era încălțat în șlapi și avea și pantalonii suflecați”, a declarant Cosmin Morega, vicele de Motru, luând apărarea părinților care consideră că un astfel de individ, deși aparent nu pare periculos, nu poate mima niciun act de perversitate în fața copiilor.

Ciudat este că bărbatul în cauză vine zilnic de la Glogova la Motru pentru a sta în fața școlii gimnaziale din municipiu, comportamentul său, a fost surprins de camerele de luat vederi, nealertând deloc conducerea unității de învățământ.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.