Un cartier de vile din municipiu, fără cale de acces! Strada Lacului, un eleșteu înghețat


În urmă cu cinci ani, un cartier de vile a început să ia formă în apropiere de Calea Severinului, în municipiul Motru. Mai mulți localnici și-au cumpărat acolo teren și au început să-și ridice case, deși în zonă nu sunt drumuri pietruite ori asfaltate, cum ar fi normal într-un astfel de municipiu. La orice ploaie sau zăpadă, accesul în zonă este imposibil drumul fiind impracticabil. La începutul acestuia an, strada Lacului este la propriu un lac înghețat, proprietarii din zonă făcând haz de necaz pe rețelele de socializare.

Reclamații similare primesc autoritățile nu numai de pe strada Lacului, pe care tronează o baltă înghețată, lucru sesizat de unul dintre proprietari pe o rețea de socializare, ci mai ales de pe strada Motrului, care face legătura între cartierul Strămutare Știucani și satul Râpa, traversat zilnic de sute de mașini care fac naveta spre Zegujani, județul Mehedinți. De altfel, taximetriștii din oraș au intenționat în noiembrie să facă o grevă în fața primăriei, pentru a atenționa autoritățile să ia în calcul o investiție serioasă pe Str. Motrului. Ar fi vorba de o reabilitare pe o porțiune de aproximativ 500 de metri, care, deși este reparată periodic, imediat se strică la loc. Lucrările de îndreptare și nivelare a terenului nu au însă efect iar mașinile taximetriștilor cât și ale celor care traversează zona se strică periodic.
Strada Lacului ar putea fi modernizată abia după ce municipiul va fi dotat cu autobuze electrice, lucru anunțat de autorități anul trecut, aici fiind prinsă la reabilitare și strada Motrului, ulița Ciobănești din Ploștina, Bulevardul Trandafirilor cât și alte străzi din oraș care nu sunt asfaltate.
Practic, traseul autobuzelor electrice a fost trasat pe harta străzilor dărâmate din oraș. Rămâne de văzut cât de viabil este acest proiect cu o valoare de mai multe milioane de euro, pentru tinerii, proprietari de case pe aceste străzi fără infrastructură.

loading...
Loading...

Citește și

Senatorul Iriza și-a tras limuzină de 70.000 de euro! Nume important din PSD, împrumutat de parlamentarul gorjean! Iată ce pensie și indemnizație încasează lunar!

Averea senatorului Scarlat Iriza a crescut considerabil, în cel de-al treilea an de mandat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: