Un consilier cere dizolvarea CL Târgu-Jiu prin referendum!


Ion Săvoiu, consilier municipal PMP, cere declanșarea referendumului de dizolvare a Consiliului Local Târgu-Jiu. „Consiliul Local nu mai poate funcționa în actuala structură, pentru că face doar rău Târgu-Jiului și celor care n-au plecat încă de aici”, a transmis alesul Săvoiu.

„De aproape doi ani de zile, noi, consilierii locali, ne certăm pe două subiecte – parcarea Rodna și clubul sportiv municipal – ca și cum restul ar fi perfect și n-ar mai fi nimic de făcut în Târgu-Jiu. Nu de puține ori, unii consilieri locali au apărut pe televiziunile centrale înjurându-se între ei sau jignind cetățeni care îndrăzniseră să treacă pragul sălii de ședințe…”, a spus Săvoiu, motivându-și astfel propunerea de dizolvare a CL.
Potrivit consilierului, în actuala structură, Consiliul Local conține reprezentanți ai unui partid care nu mai există, “PSRO, niște frustrați din PSD care nu acceptă nici acum că Romanescu i-a bătut în alegeri, doi reprezentanți ai ALDE, aserviți total PSD-ului, niște liberali montați de Vîlceanu împotriva primarului, și noi de la PMP”.
Mai mult, în opinia lui Săvoiu, Consiliul Local ar trebui să aducă un plus pentru Târgu-Jiu, o dată pentru că a rămas cu mult înapoia reședințelor de județ din jur, la toate capitolele, și a doua oară pentru că Gorjul se depopulează cu fiecare zi care trece fără să se schimbe nimic în bine.
„Din păcate, majoritatea consilierilor locali își dedică toată energia și tot timpul lor ca să facă în așa fel încât Târgu-Jiul să meargă din rău în mai rău. Ca să demonstreze că în timpul mandatului de primar al lui Romanescu nu se face nimic în oraș.
Cu actualul Consiliu Local, vom mai pierde încă un an”, a completat alesul PMP, cerându-le astfel celor care le pasă de Târgu-Jiu și de oamenii din acest oraș, să pună umărul la declanșarea referendumului de dizolvare a Consiliului Local.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

2 comentarii

  1. Capul trebii strica treaba! Numai subiecte de can can! Nic o realizare! Nimic nou, doar fuga dupa voturi! Cu e posibil ca in 30 de ani nici un asa zis primar sa nu fie in stare de un PUG al municipiului???????? Dar e bine asa! Iese spaga la fiecare autorizatie! Targul arata cel mai groaznic din toate capitalele de judet!! Dle primar, aveti un obiectiv in municipiu cu care sa va puteti lauda? Bugetul primariei este de 1000 de miliarde( fara scoli) anual!!!!! Lasti petrecerile si faceti ceva concret! V’am votat cu speranta! Inca odata se dovedeste ca profesorii nu au ce cauta in fruntea comunitatii!!! Vezi cazurile Caralicea, Nanu, Romanescu!! Nu ca Carciumaru a spart muntii!

  2. Unde pot semna pentru petitia de la Targu Jiu si-ncepand de cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.